Back

AMT Diagnose Challenge

Op 7 & 8 oktober 2021 organiseert AMT samen met GMTO en TAC Academy: AMT Diagnose Challenge. De inschrijving voor 7 oktober is vol, maar inschrijven voor 8 oktober kan nog steeds! Deze dagen ben je van harte welkom bij TAC Academy in Waalwijk.

Wat is AMT Diagnose Challenge? 

Een praktische eendaagse training met veel techniek, waar diagnose stellen centraal staat. In acht workshops van hoge kwaliteit word je getraind door diagnosespecialisten om sneller storingen op te lossen en om je kennis over diagnose stellen te verbeteren.

Welke onderwerpen komen aan bod?

De workshops zijn divers en praktijkgericht. Je kan met wat je geleerd hebt, de volgende dag aan de slag in de werkplaats! Onderwerpen die aan bod komen zijn: Diagnose stellen met de scope, ADAS, storingen aan het aircosysteem, elektronicarevisie, werken aan hybride systemen, Pass-thru, meten op de vermogensbank en OEM-level diagnose stellen.

Ben je erbij?

Wil jij jezelf verbeteren in storingen zoeken en diagnose stellen? Je kennis van autotechnische diagnose-onderwerpen in theorie en praktijk uitbreiden? Met uiteenlopende diagnoseapparatuur werken én optrekken met collega-techneuten en diagnosespecialisten?

Korting

Als partner van het event nodigen wij jou (en je collega’s) van harte uit om erbij te zijn. Als je je aanmeldt met onze partnercode betaal je slechts € 350,- in plaats van € 395,-.
De kortingscode is 21DC_TAC

Aanmelden kan hier

We zien je graag op 7 & 8 oktober bij TAC Academy in Waalwijk!

 

 

De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 849 reviews.