Showing 1-10 of 11 results
KNAF Cursus

Samenwerking KNAF en TAC Academy

De KNAF en de TAC Academy zijn een samenwerking aangegaan waardoor KNAF-licentiehouders voortaan 10% korting krijgen bij inschrijving voor een van de geselecteerde autosport-gerelateerde cursussen.

Maatregelen omtrent het Coronavirus

De overheid heeft besloten dat in verband met het coronavirus onder andere de scholen moeten sluiten tot en met 20 mei 2020. Daarom zijn wij genoodzaakt de geplande trainingen en cursussen in deze periode niet door te laten gaan.

VMBO Techniek

Kick-Off Kenniskring PRO – VSO Techniek

Het Consortium Beroepsonderwijs / Platform vmbo Techniek nodigt alle technische docenten, coördinatoren en directeuren van PRO – VSO scholen uit tijdens een interactief programma te praten over samenwerking, elkaar te …

logo platform mobiliteit en transport

Platform Mobiliteit en Transport

Op 11 februari vindt er bij TAC Academy een bijeenkomst plaats in de reeks van het flexibele keuze scholingsaanbod M&T. Dit is een praktijkgerichte middag van het Platform Mobiliteit en Transport die in het teken staat van professionalisering T&L middels een docentenstagemiddag.

APK Keurmeester

Nieuw! APK Keurmeester

Binnenkort starten wij bij TAC Academy met de opleiding “APK-Keurmeester lichte voertuigen” APK 2. Deze opleiding wordt aangeboden als voorbereiding op het examen APK-keurmeester lichte voertuigen. Tijdens deze opleiding wordt er …

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 208 reviews.