Back

Garantie en klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Bij TAC Academy werken wij volgens een klachtenprocedure waarin omschreven staat hoe wij omgaan met klachten en welke stappen er ondernomen dienen te worden. Klik hier om onze klachtenprocedure te lezen.

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@tacacademy.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het ook voor consumenten in de EU ook wettelijk toegestaan om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 

De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 826 reviews.