Back

TAC Academy

De schakel naar de praktijk!

Een ambacht leer je het beste in de praktijk!

En van wie kun je dat beter leren dan een specialist die nog dagelijks met het vak bezig is.

De Nederlandse arbeidsmarkt heeft veel behoefte aan vakmensen (ambachtslieden). Tot 2025 moet de sector op zoek naar bijna een half miljoen vakmensen, zo blijkt uit recente cijfers van het Centrum voor Ambachtseconomie.

Een fikse doelstelling, waar de TAC Academy als onafhankelijke organisatie op geheel eigen wijze aan bijdraagt. Wij zijn ervan overtuigd dat vooral in de praktijk de liefde voor een ambacht nóg verder opbloeit. Leren op de werkvloer, met een kleine afstand tot de arbeidsmarkt; juist zo helpen we mensen doelgericht op weg naar hun plek in de ambachtseconomie. Wij ondersteunen mensen bij hun ontwikkeling tot vakman / specialist.

tac-academy-002

Werk aan je toekomst

Volg je hart en kies voor een ambacht dat bij jou past. Ga voor een vak dat jou volop plezier en voldoening biedt en je in staat stelt om te groeien. In zakelijk opzicht, maar ook op persoonlijk vlak. Het beoefenen van een ambacht kan je zomaar een heel nieuwe start opleveren.

Geen drempels

Iedereen kan zich inschrijven, ongeacht leeftijd, achtergrond of mogelijke beperking. Ook een vooropleiding is in veel gevallen geen vereiste. Wij geven praktijkgerichte opleidingen van niveau 1 t/m 4. Hoe zou je het vinden om je te bekwamen in fiets-, auto-, of motortechniek of ligt jouw hart meer bij banden en wielen of bij het beletteren of wrappen van een auto? Wij bieden een breed scala aan trainingen en cursussen.

Ruim gefaciliteerd

En van wie kun je dat beter leren dan een specialist die nog dagelijks met het vak bezig is. Het beoefenen van een ambacht vraagt om een geschikte werkomgeving. Om een plek met alle faciliteiten voor jouw vak. TAC Academy beschikt over meerdere werklocaties waar de kwaliteiten van vakmensen volop tot hun recht komen.

Denk bijvoorbeeld aan opstellingen met cilinderkoppen, differentiëlen, carburateurs, schokbrekers, motoren maar ook aan werkplaatsen voor fietsenmakers of het bewerken van metaal. Inpandig is er ook een testcel met een 4×4 rollenbank en een 3D uitlijn- en uitweeg apparatuur aanwezig.

De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 825 reviews.