Back

Gezocht: Docenten en Sprekers TAC Academy

Bij TAC Academy werken wij met verschillende docenten en sprekers samen. Allemaal gedreven en enthousiaste mensen met ieder gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied.

Bij ons kun je rekenen op kwalitatief hoogstaande cursussen, trainingen en opleidingen in kleine groepen. Met veel plezier vertellen en leren onze docenten jou alles over techniek en hun vakgebied. Naast het verzorgen van trainingen, cursussen en opleidingen zijn er ook regelmatig lezingen van onze sprekers over uiteenlopende thema’s dit kan gaan over techniek maar ook over ondernemen in de breedste zin van het woord.

Is les geven je grootse hobby? Heb je een theoriecursus of praktijktraining ontwikkelt en wil je deze uitvoeren? Of heb je een passie voor automotive, motoren en/of diverse technieken? Heb je  een ander goed idee? Wil je graag een samenwerking aangaan? Dan komen wij graag met je in contact!

Wij zijn continu op zoek naar professionals uit het bedrijfsleven, die hun kennis en ervaring willen delen met onze cursisten. Wij bieden je een breed podium variërend van kleinschalige cursussen tot lezingen, workshops en bootcamps. Denk jij dat je iets kan toevoegen aan ons TAC Academy aanbod? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 826 reviews.