Docenten en Sprekers TAC Academy

Bij TAC Academy werken wij met verschillende docenten en sprekers samen. Allemaal gedreven en enthousiaste mensen met ieder gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied.

Bij ons kun je rekenen op kwalitatief hoogstaande cursussen, trainingen en opleidingen in kleine groepen. Met veel plezier vertellen en leren onze docenten jou alles over techniek en hun vakgebied. Naast het verzorgen van trainingen, cursussen en opleidingen zijn er ook regelmatig lezingen van onze sprekers over uiteenlopende thema’s dit kan gaan over techniek maar ook over ondernemen in de breedste zin van het woord.

Ieder gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied zijn wij samen als team bij TAC Academy van alle markten thuis. Op deze pagina stellen wij enkele docenten en sprekers aan je voor en kun je meer lezen over de lessen die ze geven, hun expertisegebieden en overige interessante weetjes.

Ton Serne

Ing. Ton Serné

Ing. Ton Serné, bekend om zijn vakkennis op het gebied van de wegligging van racewagens. Ton was monteur, coureur, teammanager en ontwerper bij vele teams in Nederland en daarbuiten. Hij stelde zijn studie Werktuigbouwkunde af op dit onderwerp af, en hield zijn kennis daarna altijd up-to-da­te.

Meer informatie.

Oscar Bulthuis

Oscar Bulthuis is auteur, ondernemer en oprichter van De Starters Academie. Hij schreef eerder de bestseller Ondernemen is net reizen en is als docent Ondernemerschap verbonden aan Hogeschool Windesheim. Hij heeft inmiddels duizenden mensen geïnspireerd en geholpen met het starten van hun eigen bedrijf.

Meer informatie.

Erik Albertsma

Erik Albertsma is in 2000 afgestudeerd aan de HTS-Autotechniek te Arnhem. Na een paar jaar werkzaam te zijn geweest in de autosport, o.a. engineer van de 2001 kampioen-Renault Clio RS van Jeroen Bleekemolen, is hij zich gaan richten op het verkopen en installeren van data acquisitiesystemen in de autosport en later ook zijn eigen raceteam gestart. Bij TAC Academy is hij spreker voor de theoriecursus: Toepasbaarheid van Data Acquisitie voor Competitie auto’s.

Meer informatie.

Wij zijn continu op zoek naar professionals uit het bedrijfsleven en de praktijk, die hun kennis en ervaring willen delen met onze cursisten en deelnemers. Wij bieden jou een breed podium variërend van kleinschalige cursussen tot lezingen, workshops en bootcamps. Denk jij dat je iets kan toevoegen aan ons TAC Academy aanbod? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 214 reviews.