Cursus op maat

Prive training of in teamverband
Naast de reguliere cursussen die volgens onze cursus agenda gegeven worden bieden wij ook de mogelijkheid om een training op maat te maken, geheel naar jouw wensen. Dit kan voorkomen wanneer je al bekend bent een groot gedeelte lesstof uit onze bestaande cursussen, of wanneer je andere zaken behandeld wilt hebben. Of wanneer je nog een bepaalde cursus mist in ons aanbod.

Prive autotechniek cursus

Privé cursus

Ondanks het feit dat we relatief kleine groepen hanteren tijdens de praktijktrainingen is het tevens mogelijk om een privé training te organiseren.

Bij een één op één training krijg je de volle aandacht van de docent en kun je terecht met al je vragen. De training kan gegevens worden zoals jij dat wil. Wil je dat wij specifieke zaken voorbereiden, of wil je juist met je eigen project langskomen om specifieke hulp hierbij te krijgen? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

cursus teamverband autotechniek

Teamverband

Wil je met collega’s, klanten, team leden of kennissen een bepaalde training volgen? Ook dit is mogelijk!

Naast de reguliere cursusagenda is er altijd plaats om een passende datum te plannen voor een training op maat. Deze cursus kan geheel naar je wensen worden ingevuld. Wil je met het serviceteam bijvoorbeeld jouw auto correct afgesteld hebben op de testbank? Of wil je de wegligging afstellen door de gewichtsverdeling aan te passen of de wielstanden te veranderen? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Vraag direct meer informatie aan!

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 267 reviews.