Back

TAC Academy partners

Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Zowel met onze cursisten / deelnemers als met onze partners. Onze partners worden nauwkeurig geselecteerd op basis van hun kennis, kunde en kracht om te innoveren en met ons toegevoegde waarde te bieden aan het onderwijs naar onze cursisten / deelnemers.

CLASSIC PARADISE

Bij Classic Paradise repareren Job Vreugdenhil en Leontien van Brummelen met hart en ziel alle soorten en maten klassiekers en youngtimers. Hoewel de garage een unieke jaren 80 uitstraling heeft, zijn óók klassiekers en youngtimers uit andere decennia van harte welkom!

.

 

Meer weten over de CLASSIC PARADISE? Neem dan een bezoek op de officiële website.

DWM TRAININGEN

DWM Trainingen biedt intensieve tweedaagse trainingen in grafische software aan. De trainingen zijn gericht op zowel beginners als gevorderde gebruikers en gaan verder dan alleen het leren van de knoppen; ze bieden ook tips voor grafische vormgeving, signing, hoe je omgaat met tekst en heel veel meer. In de cursussen leer je snel en efficiënt met de software te werken, zodat je niet elke kleine aanpassing hoeft uit te besteden. De groepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en een ontspannen sfeer. Deelnemers verlaten de training pas als ze de software volledig beheersen,

.

 

Meer weten over de DWM TRAININGEN? Neem dan een bezoek op de officiële website.

BALTUS MOTOR TECHNIEK

De TAC Academy biedt, in samenwerking met Baltus Motor Techniek, diverse online trainingen aan op het gebied van motorvoertuigentechniek. Deze online trainingen zijn voorzien van diverse videopresentaties, afbeeldingen, praktische instructievideo’s en diverse vragen. Ook bevat de training een voorleesfunctie. Bij aanschaf van een online training heb jij 90 dagen toegang tot de online leeromgeving. Ideaal, zo is het dus mogelijk om zelf je tijd in te delen.

 

Meer weten over de BALTUS MOTOR TECHNIEK? Neem dan een bezoek op de officiële website.

RENOVAID

Renovaid is een jonge en dynamische onderneming die zich, vanuit haar jarenlange ervaring en expertise, heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.
Binnen een netwerk van deskundige adviseurs en leveranciers heeft Renovaid zich in 15 jaar tijd ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie die architecten, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en verfgroothandels ondersteunt in het kostenbewust herstel en levensduur verlengend onderhoud van houtwerk in bestaande woningen en gebouwen.
Renovaid biedt maatwerkoplossingen, waarin productcomponenten, begeleiding en applicatietechnieken naadloos aansluiten bij de onderhoudseisen die door de markt worden gesteld.

In samenwerking met TAC Academy verzorgt Renovaid de Praktijktraining: Houtrotsanering.

Let op:
De locatie van deze 1-daagse training is Dongen.

Meer weten over RENOVAID? Klik hier voor meer informatie >

KNAF

KNAF

De Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) is de enige overkoepelende kart- en autosport in Nederland die erkend is door NOC*NSF, het Ministerie van VWS en de wereld overkoepelende bond voor de kartsport (CIK) en voor autosport (FIA). In die hoedanigheid is de KNAF belast met de controle op de organisatie en veiligheid van de Nederlandse kart- en autosport op Nederlands grondgebied. De KNAF bestaat op dit moment uit negen secties, te weten: Karting, Autorensport, Rally, Historische Rally, Rallycross, Autocross, Ovalracing, Terreinsport en Virtueel Racen.

KNAF licentiehouders krijgen bij TAC Academy 10% korting op geselecteerde autosport gerelateerde cursussen en opleidingen.

Meer weten over de KNAF? Neem dan een bezoek op de officiële website.

GMTO

GMTO

GMTO is een toonaangevende, dienstverlenende organisatie die voor de automobielbranche praktijkgerichte leerstof ontwikkelt en op landelijk niveau trainingen verzorgt. Daarnaast wordt er door GMTO meetapparatuur met bijbehorende diagnosesoftware voor de gehele gemotoriseerde sector ontwikkeld.

Meer weten over GMTO? Klik hier voor meer informatie >

Sign o’ the Times BV

Sign o’ the Times BV bestaat al 30 jaar en is de enige leverancier in Nederland die de echte fundamentele praktijkervaring heeft van een signmaker, reclamebedrijf, windowtinter en carwrapper. De kern van het bedrijf bestaat uit praktijkmensen, die tot op de dag van vandaag, verantwoordelijk zijn voor het leveringsprogramma en advies. Sign o’ the Times denkt dus actief mee met de klant. Dé specialist voor de signindustrie!

SVA (Stressless Vinyl Application)

SVA (Stressless Vinyl Application) is een innovatieve methode voor carwrapping. Het biedt onder andere de oplossing voor een heel oud probleem, namelijk het terugtrekken van de folie uit persingen. Wanneer u deze methode beheerst, zult u er niet snel meer voor kiezen om nog gebruik te maken van de conventionele methode. Het onder spanning inföhnen van folie in persingen of andere dieper liggende delen is verleden tijd. Met een SVA certificaat op zak kunt u letterlijk zeggen ”Als je het bij ons laat doen, garanderen wij dat het niet loskomt.”

ECARR EVC traject

ECARR

Ecarr is een EVC-aanbieder in de automotive. Ecarr heeft meer dan 35 jaar ervaring in zowel de automotive- als ook in de autoschade branche. Het doel van Ecarr is om alle medewerkers in de automotive branche de kans te geven zich te kwalificeren voor de functie die zij uitoefenen. Ecarr verzorgt bij TAC Academy alle EVC trajecten.

Lees meer >

Dennis Automotive Recruitment

Dennis Automotive Recruitment

Dennis Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche.

Lees meer >

QSP Products

QSP Products is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar is gespecialiseerd in onderdelen. De producten die QSP Products fabriceert kunnen worden toegepast in verschillende sectoren zoals Racing, Maritime, Automotive, Industrie en Landbouw.

Voor TAC Academy levert QSP Products verschillende producten waarmee de cursisten kunnen werken.

KPC Groep

KPC Groep

Mensen helpen het beste te halen uit hun mogelijkheden en talenten. Dát is waar KPC Groep zich sterk voor maakt als maatschappelijke onderneming. Bij onze advisering en ondersteuning van scholen richten we ons ook op jongeren voor wie het leren niet vanzelfsprekend is. Jongeren die op afstand staan van de arbeidsmarkt en extra aandacht nodig hebben bij de toeleiding naar werk.

ERB Technisch advies en Inspectie

EBR Technisch advies en inspectie

Na jarenlange arbeidservaring in de installatietechniek is EBR opgericht in 2001. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van veiligheidsinspecties aan elektrische installaties en materieel. Bij TAC Academy verzorgd EBR de elektrotechniek trainingen.

beltraco reparatie techniek cursus

Beltraco

Beltraco is in 1963 opgericht als fabriek en groothandel in lakken en beitsen. In 1966 voegde Beltraco naast de lakken en beitsen een nieuw product toe aan het assortiment. Herstelmateriaal van Heinrich König uit het Duitse Niederdorfelden. Een in onze branche internationaal vermaarde organisatie, die is opgericht in 1892 en zich vanaf 1955 richt op de ontwikkeling van producten voor reparatie en waardebehoud van oppervlakten uit hout, metaal, natuursteen en kunststof.

In samenwerking met TAC Academy verzorgd Beltraco verschillende praktijktrainingen en cursussen op het gebied van reparatietechnieken.

Meer informatie over Beltraco >

The Autosport Company

The Autosport Company mag zich in de autosport wereld een toonaangevend en uniek bedrijf noemen.

Bij TAC Academy verzorgt The Autosport Company onder andere verschillende autosport gerelateerde trainingen.

SVA Scholing voor Arbeid

SVA – Scholing Voor Arbeid

Scholing Voor Arbeid (SVA) verzorgd de volgende activiteiten: ontwikkeling en introductie van nieuwe certificeringen en het actualiseren van bestaande certificeringstrajecten (SVA1 en SVA2) het verzorgen van scholing van docenten, stagecoördinatoren en managers het verzorgen van de examens. Alle programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de scholen en de brancheorganisaties. SVA geeft jongeren in het PrO en VSO een écht toekomstperspectief als werknemer.

Wij zijn continu op zoek naar partners, die hun kennis en ervaring willen delen met onze cursisten en deelnemers. Denk jij dat je iets kan toevoegen aan ons TAC Academy aanbod? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 718 reviews.