TAC Academy partners

GMTO

GMTO is een toonaangevende, dienstverlenende organisatie die voor de automobielbranche praktijkgerichte leerstof ontwikkelt en op landelijk niveau trainingen verzorgt. Daarnaast wordt er door GMTO meetapparatuur met bijbehorende diagnosesoftware voor de gehele gemotoriseerde sector ontwikkeld.

Autoschadetraining.nl

Autoschadetraining.nl verzorgt autoschade trainingen.Aansluitend aan de training is het mogelijk, indien relevant, het FOCWA branche examen af te nemen.

DDS Druma

DDS Druma BV

DDS Druma BV is al sinds 1956 prominent toeleverancier van verbruiksmaterialen en apparatuur voor de sign-, print- en zeefdrukindustrie. Naast de bekende A-merken biedt Druma tevens voordelige eigen merken aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Druma kenmerkt zich door een zeer breed assortiment, scherpe prijzen en gedegen kennis van de markt en alle denkbare toepassingen.

ECARR

Ecarr is een EVC-aanbieder in de automotive. Ecarr heeft meer dan 35 jaar ervaring in zowel de automotive- als ook in de autoschade branche. Het doel van Ecarr is om alle medewerkers in de automotive branche de kans te geven zich te kwalificeren voor de functie die zij uitoefenen. Ecarr verzorgt bij TAC Academy alle EVC trajecten.

Lees meer >

Dennis Automotive Recruitment

Dennis Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche.

Lees meer >

OOMT

OOMT is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. OOMT gelooft erin dat je pas echt gelukkig en betekenisvol wordt als je vanuit je talent en passie kunt werken. Daarom initiëren en stimuleren zij door middel van programma’s en projecten de (talent)ontwikkeling en opleiding van medewerkers en bedrijven. Dit doen ze voor én met het bedrijfsleven; zo brengen ze de branche samen verder. De financiering van OOMT vindt plaats op basis van de cao Sociaal Fonds MvT.

OOMT is een samenwerkingsverband van BOVAG en vakbonden FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

KPC Groep

Mensen helpen het beste te halen uit hun mogelijkheden en talenten. Dát is waar KPC Groep zich sterk voor maakt als maatschappelijke onderneming. Bij onze advisering en ondersteuning van scholen richten we ons ook op jongeren voor wie het leren niet vanzelfsprekend is. Jongeren die op afstand staan van de arbeidsmarkt en extra aandacht nodig hebben bij de toeleiding naar werk.

SVA – Scholing Voor Arbeid

Scholing Voor Arbeid (SVA) verzorgd de volgende activiteiten: ontwikkeling en introductie van nieuwe certificeringen en het actualiseren van bestaande certificeringstrajecten (SVA1 en SVA2) het verzorgen van scholing van docenten, stagecoördinatoren en managers het verzorgen van de examens. Alle programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de scholen en de brancheorganisaties. SVA geeft jongeren in het PrO en VSO een écht toekomstperspectief als werknemer.

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 201 reviews.