Back

TAC Academy partners

Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Zowel met onze cursisten / deelnemers als met onze partners. Onze partners worden nauwkeurig geselecteerd op basis van hun kennis, kunde en kracht om te innoveren en met ons toegevoegde waarde te bieden aan het onderwijs naar onze cursisten / deelnemers.

CLASSIC PARADISE

Bij Classic Paradise repareren Job Vreugdenhil en Leontien van Brummelen met hart en ziel alle soorten en maten klassiekers en youngtimers. Hoewel de garage een unieke jaren 80 uitstraling heeft, zijn óók klassiekers en youngtimers uit andere decennia van harte welkom!

.

 

Meer weten over de CLASSIC PARADISE? Neem dan een bezoek op de officiële website.

VINK VTS

Vink VTS is distributeur van professionele oplossingen voor signage, waaronder: carwrapping, full colour signing, glasdecoratie folie en belettering en in- en exterieurfolie.

 

 

Meer weten over VINK VTS? Neem dan een bezoek op de officiële website.

HARC

De TAC Academy biedt nu aan alle HARC leden een korting van 10% op een hele reeks cursussen en trainingen op het gebied van de preparatie en het onderhoud van een historische (race)auto. Bijzonder interessant voor iedere (aspirant) historische coureur en/of monteur! In Nederland is de HARC de oudste organisatie die officiële races voor historische auto’s mag organiseren.

 

Meer weten over de HARC? Neem dan een bezoek op de officiële website.

BALTUS MOTOR TECHNIEK

De TAC Academy biedt, in samenwerking met Baltus Motor Techniek, diverse online trainingen aan op het gebied van motorvoertuigentechniek. Deze online trainingen zijn voorzien van diverse videopresentaties, afbeeldingen, praktische instructievideo’s en diverse vragen. Ook bevat de training een voorleesfunctie. Bij aanschaf van een online training heb jij 90 dagen toegang tot de online leeromgeving. Ideaal, zo is het dus mogelijk om zelf je tijd in te delen.

 

Meer weten over de BALTUS MOTOR TECHNIEK? Neem dan een bezoek op de officiële website.

RENOVAID

Renovaid is een jonge en dynamische onderneming die zich, vanuit haar jarenlange ervaring en expertise, heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.
Binnen een netwerk van deskundige adviseurs en leveranciers heeft Renovaid zich in 15 jaar tijd ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie die architecten, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en verfgroothandels ondersteunt in het kostenbewust herstel en levensduur verlengend onderhoud van houtwerk in bestaande woningen en gebouwen.
Renovaid biedt maatwerkoplossingen, waarin productcomponenten, begeleiding en applicatietechnieken naadloos aansluiten bij de onderhoudseisen die door de markt worden gesteld.

In samenwerking met TAC Academy verzorgt Renovaid de Praktijktraining: Houtrotsanering.

Meer weten over RENOVAID? Klik hier voor meer informatie >

KNAF

KNAF

De Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) is de enige overkoepelende kart- en autosport in Nederland die erkend is door NOC*NSF, het Ministerie van VWS en de wereld overkoepelende bond voor de kartsport (CIK) en voor autosport (FIA). In die hoedanigheid is de KNAF belast met de controle op de organisatie en veiligheid van de Nederlandse kart- en autosport op Nederlands grondgebied. De KNAF bestaat op dit moment uit negen secties, te weten: Karting, Autorensport, Rally, Historische Rally, Rallycross, Autocross, Ovalracing, Terreinsport en Virtueel Racen.

KNAF licentiehouders krijgen bij TAC Academy 10% korting op geselecteerde autosport gerelateerde cursussen en opleidingen.

Meer weten over de KNAF? Neem dan een bezoek op de officiële website.

GMTO

GMTO

GMTO is een toonaangevende, dienstverlenende organisatie die voor de automobielbranche praktijkgerichte leerstof ontwikkelt en op landelijk niveau trainingen verzorgt. Daarnaast wordt er door GMTO meetapparatuur met bijbehorende diagnosesoftware voor de gehele gemotoriseerde sector ontwikkeld.

Meer weten over GMTO? Klik hier voor meer informatie >

3deducatie

3D Educatie

3D Educatie verzorgt 3D print- en ontwerpcursussen, workshops en trainingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen en richt zich volledig op educatie van innovatieve maak-technieken. In samenwerking met TAC Academy geeft 3D Educatie cursussen op het gebied van 3D modelleren en 3D printen en de nuttige inzet binnen de Automotive branche.

De Starters Academie

De Starters Academie

De Starters Academie helpt iedereen te kunnen werken aan zijn of haar ondernemersdroom en aan het succesvoller maken van de onderneming, ongeacht zijn of haar opleidingsbudget. Helaas overleven veel starters de eerste drie jaar niet. Dit heeft meestal weinig te maken met het product of de dienstverlener van de starter: dit starter verslikt zich in ‘het vak’ ondernemen. Want hoe zorg je er nu voor dat je je brood kunt verdienen met je idee of daar waar je goed in bent?

De Starters Academie helpt je hier op een krachtige, maar laagdrempelige manier mee. Van ondernemingsplan naar omzet! Sterk starten, verder groeien!

Autoschade training cursus

Autoschadetraining.nl

Autoschadetraining.nl verzorgt autoschade trainingen.Aansluitend aan de training is het mogelijk, indien relevant, het FOCWA branche examen af te nemen.

SVA (Stressless Vinyl Application)

SVA (Stressless Vinyl Application) is een innovatieve methode voor carwrapping. Het biedt onder andere de oplossing voor een heel oud probleem, namelijk het terugtrekken van de folie uit persingen. Wanneer u deze methode beheerst, zult u er niet snel meer voor kiezen om nog gebruik te maken van de conventionele methode. Het onder spanning inföhnen van folie in persingen of andere dieper liggende delen is verleden tijd. Met een SVA certificaat op zak kunt u letterlijk zeggen ”Als je het bij ons laat doen, garanderen wij dat het niet loskomt.”

Klassiek & Techniek kennisblad oldtimer klassieke voertuigen

Klassiek & Techniek

Klassiek & Techniek is het kennisblad als het gaat om klassieke voertuigen en de techniek hiervan.

ECARR EVC traject

ECARR

Ecarr is een EVC-aanbieder in de automotive. Ecarr heeft meer dan 35 jaar ervaring in zowel de automotive- als ook in de autoschade branche. Het doel van Ecarr is om alle medewerkers in de automotive branche de kans te geven zich te kwalificeren voor de functie die zij uitoefenen. Ecarr verzorgt bij TAC Academy alle EVC trajecten.

Lees meer >

Dennis Automotive Recruitment

Dennis Automotive Recruitment

Dennis Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche.

Lees meer >

OOMT

OOMT is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. OOMT gelooft erin dat je pas echt gelukkig en betekenisvol wordt als je vanuit je talent en passie kunt werken. Daarom initiëren en stimuleren zij door middel van programma’s en projecten de (talent)ontwikkeling en opleiding van medewerkers en bedrijven. Dit doen ze voor én met het bedrijfsleven; zo brengen ze de branche samen verder. De financiering van OOMT vindt plaats op basis van de cao Sociaal Fonds MvT.

OOMT is een samenwerkingsverband van BOVAG en vakbonden FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

FNV

De FNV komt op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Met 1 miljoen leden, jong en oud, zijn wij de grootste vakbond van Nederland. Werk jij, zoek je werk, heb je een uitkering of ben je met pensioen? Dan zijn wij er mét jou vóór jou. Vele FNV leden hebben door middel van een FNV waardecheque al een opleiding, training of cursus gevolgd bij TAC Academy.

Rijksoverheid

De rijksoverheid biedt verschillende programma’s aan waarmee jij subsidie kan krijgen voor het volgen van een opleiding, cursus of training bij TAC Academy. Ben jij bijvoorbeeld werkzaam bij Defensie of een ander rijksonderdeel profiteer dan van de verschillende opleidingsprogramma’s die de Rijksoverheid jou aanbiedt.

QSP Products

QSP Products is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar is gespecialiseerd in onderdelen. De producten die QSP Products fabriceert kunnen worden toegepast in verschillende sectoren zoals Racing, Maritime, Automotive, Industrie en Landbouw.

Voor TAC Academy levert QSP Products verschillende producten waarmee de cursisten kunnen werken.

KPC Groep

KPC Groep

Mensen helpen het beste te halen uit hun mogelijkheden en talenten. Dát is waar KPC Groep zich sterk voor maakt als maatschappelijke onderneming. Bij onze advisering en ondersteuning van scholen richten we ons ook op jongeren voor wie het leren niet vanzelfsprekend is. Jongeren die op afstand staan van de arbeidsmarkt en extra aandacht nodig hebben bij de toeleiding naar werk.

ERB Technisch advies en Inspectie

EBR Technisch advies en inspectie

Na jarenlange arbeidservaring in de installatietechniek is EBR opgericht in 2001. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van veiligheidsinspecties aan elektrische installaties en materieel. Bij TAC Academy verzorgd EBR de elektrotechniek trainingen.

beltraco reparatie techniek cursus

Beltraco

Beltraco is in 1963 opgericht als fabriek en groothandel in lakken en beitsen. In 1966 voegde Beltraco naast de lakken en beitsen een nieuw product toe aan het assortiment. Herstelmateriaal van Heinrich König uit het Duitse Niederdorfelden. Een in onze branche internationaal vermaarde organisatie, die is opgericht in 1892 en zich vanaf 1955 richt op de ontwikkeling van producten voor reparatie en waardebehoud van oppervlakten uit hout, metaal, natuursteen en kunststof.

In samenwerking met TAC Academy verzorgd Beltraco verschillende praktijktrainingen en cursussen op het gebied van reparatietechnieken.

Meer informatie over Beltraco >

Lijmacademie

LIJMACADEMIE beoogt naast de verdere uitvoering van de persoonskwalificatiestructuur in Nederland en Vlaanderen, tevens trainingen te ontwikkelen en uit te voeren ten behoeve van specifieke industriële sectoren en individuele bedrijven.

LIJMACADEMIE streeft naar samenwerking tussen onderzoekscentra, onderwijs, branche-organisaties en bedrijven, actief in de distributie en verwerking van lijm en lijmgerelateerde producten.

LIJMACADEMIE doet daarbij allerlei activiteiten om het vakgebied te promoten. Presentaties bij symposia, deelname aan vakbeurzen en het ontwikkelen en ondersteunen van onderwijspakketten ten behoeve van het Basis en Voortgezet Onderwijs.

The Autosport Company

The Autosport Company mag zich in de autosport wereld een toonaangevend en uniek bedrijf noemen.

Bij TAC Academy verzorgt The Autosport Company onder andere verschillende autosport gerelateerde trainingen.

SVA Scholing voor Arbeid

SVA – Scholing Voor Arbeid

Scholing Voor Arbeid (SVA) verzorgd de volgende activiteiten: ontwikkeling en introductie van nieuwe certificeringen en het actualiseren van bestaande certificeringstrajecten (SVA1 en SVA2) het verzorgen van scholing van docenten, stagecoördinatoren en managers het verzorgen van de examens. Alle programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de scholen en de brancheorganisaties. SVA geeft jongeren in het PrO en VSO een écht toekomstperspectief als werknemer.

Wij zijn continu op zoek naar partners, die hun kennis en ervaring willen delen met onze cursisten en deelnemers. Denk jij dat je iets kan toevoegen aan ons TAC Academy aanbod? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 589 reviews.