Back

TAC Academy partners

Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Zowel met onze cursisten / deelnemers als met onze partners. Onze partners worden nauwkeurig geselecteerd op basis van hun kennis, kunde en kracht om te innoveren en met ons toegevoegde waarde te bieden aan het onderwijs naar onze cursisten / deelnemers.

beltraco reparatie techniek cursus

Beltraco

Beltraco is in 1963 opgericht als fabriek en groothandel in lakken en beitsen. In 1966 voegde Beltraco naast de lakken en beitsen een nieuw product toe aan het assortiment. Herstelmateriaal van Heinrich König uit het Duitse Niederdorfelden. Een in onze branche internationaal vermaarde organisatie, die is opgericht in 1892 en zich vanaf 1955 richt op de ontwikkeling van producten voor reparatie en waardebehoud van oppervlakten uit hout, metaal, natuursteen en kunststof.

In samenwerking met TAC Academy verzorgd Beltraco verschillende praktijktrainingen en cursussen op het gebied van reparatietechnieken.

Meer weten over BELTRACO? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Beerens Antiekrestauratie

Beerens Antiekrestauratie is een ambachtelijk bedrijf dat op een vakkundige wijze en met de grootste zorg uw antieke meubelen weer in de oorspronkelijke staat hersteld. De groepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en een ontspannen sfeer.

In samenwerking met TAC Academy verzorgt Beerens Antiekrestauratie de praktijktraining: houtreparatie en fineren – basisvaardigheden

Let op:
De locatie van deze 1-daagse training is Gemert.

 

Meer weten over BEERENS ANTIEKRESTAURATIE? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Baltus Motor Techniek

De TAC Academy biedt, in samenwerking met Baltus Motor Techniek, diverse online trainingen aan op het gebied van motorvoertuigentechniek. Deze online trainingen zijn voorzien van diverse videopresentaties, afbeeldingen, praktische instructievideo’s en diverse vragen. Ook bevat de training een voorleesfunctie. Bij aanschaf van een online training heb jij 90 dagen toegang tot de online leeromgeving. Ideaal, zo is het dus mogelijk om zelf je tijd in te delen.

 

Meer weten over BALTUS MOTOR TECHNIEK? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Classic Paradise

Bij Classic Paradise repareren Job Vreugdenhil en Leontien van Brummelen met hart en ziel alle soorten en maten klassiekers en youngtimers. Hoewel de garage een unieke jaren 80 uitstraling heeft, zijn óók klassiekers en youngtimers uit andere decennia van harte welkom!

 

 

Meer weten over CLASSIC PARADISE? Neem dan een bezoek op de officiële website.

DWM Trainingen

DWM Trainingen biedt intensieve tweedaagse trainingen in grafische software aan. De trainingen zijn gericht op zowel beginners als gevorderde gebruikers en gaan verder dan alleen het leren van de knoppen; ze bieden ook tips voor grafische vormgeving, signing, hoe je omgaat met tekst en heel veel meer. In de cursussen leer je snel en efficiënt met de software te werken, zodat je niet elke kleine aanpassing hoeft uit te besteden. De groepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en een ontspannen sfeer. Deelnemers verlaten de training pas als ze de software volledig beheersen,

Let op:
De locatie van deze 2-daagse training is Breda.

 

Meer weten over DWM TRAININGEN? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Automotive Recruitment

Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche.

Meer weten over AUTOMOTIVE RECRUITMENT? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Eigen Keurmeester

Bij Eigen Keurmeester staat kwaliteit hoog in het vaandel. De kennis die cursisten opdoen kan gelijk worden toegepast in de praktijk. Eigen Keurmeester leidt snel en doelgericht op volgens de geldende normen en richtlijnen.

In samenwerking met TAC Academy verzorgd Eigen Keurmeester diverse praktijktrainingen op het gebied van keuren van arbeidsmiddelen.

Let op:
De locatie van deze 1-daagse training is Hapert

Meer weten over EIGEN KEURMEESTER? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Falk Service

Falk Service

Falk Service is een glasherstelbedrijf in de meest ruime zin. Sinds 2005 heeft Marcel Falk de meest uiteenlopende soorten glas hersteld. Denk aan de automotive branche, zoals oldtimers, leaseauto’s. Maar ook bouwglas, etalageruiten, meubels, kroonluchters en kunstwerken, kortom een man met veel ervaring!

In samenwerking met TAC Academy verzorgd Falk Service de praktijktraining: glas polijsten

 

Meer weten over FALK SERVICE? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Glass Repair Systems BV

GRS is gespecialiseerd in autoruit gereedschappen. Het DynaVac en DynaMite Systeem wordt in eigen beheer in Waalwijk geproduceerd. Het is het meest compacte systeem om een goede autoruitreparatie te realiseren.

In samenwerking met TAC Academy verzorgd GRS de praktijktraining: ruitreparatie.

Meer weten over GRS? Neem dan een bezoek op de officiële website.

GMTO

GMTO

GMTO is een toonaangevende, dienstverlenende organisatie die voor de automobielbranche praktijkgerichte leerstof ontwikkelt en op landelijk niveau trainingen verzorgt. Daarnaast wordt er door GMTO meetapparatuur met bijbehorende diagnosesoftware voor de gehele gemotoriseerde sector ontwikkeld.

Meer weten over GMTO? Neem dan een bezoek op de officiële website.

KPC Groep

KPC Groep

Mensen helpen het beste te halen uit hun mogelijkheden en talenten. Dát is waar KPC Groep zich sterk voor maakt als maatschappelijke onderneming. Bij onze advisering en ondersteuning van scholen richten we ons ook op jongeren voor wie het leren niet vanzelfsprekend is. Jongeren die op afstand staan van de arbeidsmarkt en extra aandacht nodig hebben bij de toeleiding naar werk.

Meer weten over KPC GROEP? Neem dan een bezoek op de officiële website.

KNAF

KNAF

De Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) is de enige overkoepelende kart- en autosport in Nederland die erkend is door NOC*NSF, het Ministerie van VWS en de wereld overkoepelende bond voor de kartsport (CIK) en voor autosport (FIA). In die hoedanigheid is de KNAF belast met de controle op de organisatie en veiligheid van de Nederlandse kart- en autosport op Nederlands grondgebied. De KNAF bestaat op dit moment uit negen secties, te weten: Karting, Autorensport, Rally, Historische Rally, Rallycross, Autocross, Ovalracing, Terreinsport en Virtueel Racen.

KNAF licentiehouders krijgen bij TAC Academy 10% korting op geselecteerde autosport gerelateerde cursussen en opleidingen.

Meer weten over de KNAF? Neem dan een bezoek op de officiële website.

LKQ Vanesch

Ooit begonnen in een paar garageboxen en nu uitgegroeid tot dé totaalleverancier van auto- en industrielakken in Nederland. Sinds de oprichting in 1983 is er een voornamelijk doel: klanten in diverse branches voorzien van de beste paint en non-paint producten mét uitstekende service. LKQ Vanesch werkt samen met fabrikanten om het assortiment samen te stellen volgens onze kwaliteitseisen en de behoefte van de markt. Je kunt bij LKQ Vanesch terecht voor technische ondersteuning op de werkvloer en business support voor de procesmatige kant van het ondernemen. Maar dus ook  voor een volledig opleidingsaanbod van de startende spuiter tot aan de ambitieuze leidinggevende.

In samenwerking met TAC Academy verzorgd LKQ Vanesch de praktijktraining: spotrepair.

Let op:
De locatie van deze 2-daagse training is Tilburg.

Meer weten over LKQ VANESCH? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Renovaid

Renovaid is een jonge en dynamische onderneming die zich, vanuit haar jarenlange ervaring en expertise, heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.
Binnen een netwerk van deskundige adviseurs en leveranciers heeft Renovaid zich in 15 jaar tijd ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie die architecten, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en verfgroothandels ondersteunt in het kostenbewust herstel en levensduur verlengend onderhoud van houtwerk in bestaande woningen en gebouwen.
Renovaid biedt maatwerkoplossingen, waarin productcomponenten, begeleiding en applicatietechnieken naadloos aansluiten bij de onderhoudseisen die door de markt worden gesteld.

In samenwerking met TAC Academy verzorgt Renovaid de Praktijktraining: Houtrotsanering.

Let op:
De locatie van deze 1-daagse training is Dongen.

Meer weten over RENOVAID? Neem dan een bezoek op de officiële website.

SVA Scholing voor Arbeid

SVA – Scholing Voor Arbeid

Scholing Voor Arbeid (SVA) verzorgd de volgende activiteiten: ontwikkeling en introductie van nieuwe certificeringen en het actualiseren van bestaande certificeringstrajecten (SVA1 en SVA2) het verzorgen van scholing van docenten, stagecoördinatoren en managers het verzorgen van de examens. Alle programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de scholen en de brancheorganisaties. SVA geeft jongeren in het PrO en VSO een écht toekomstperspectief als werknemer.

Meer weten over SCHOLING VOOR ARBEID? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Sign o’ the Times BV

Sign o’ the Times BV bestaat al 30 jaar en is de enige leverancier in Nederland die de echte fundamentele praktijkervaring heeft van een signmaker, reclamebedrijf, windowtinter en carwrapper. De kern van het bedrijf bestaat uit praktijkmensen, die tot op de dag van vandaag, verantwoordelijk zijn voor het leveringsprogramma en advies. Sign o’ the Times denkt dus actief mee met de klant. Dé specialist voor de signindustrie!

Meer weten over SOTT? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Spraypainters Academy

Altijd al de stap willen zetten naar het verspuiten van verf, maar nog niet de stap durven maken? Of weet je niet waar je moet beginnen? Gelukkig heb je ons gevonden! Bij Spraypainters Academy onderscheiden wij ons van anderen doordat je op onze unieke locaties onder begeleiding van praktijk deskundigen alle kneepjes van het vak leert.

In samenwerking met TAC Academy verzorgd Spraypainters Academy verschillende praktijktrainingen op het gebied van verspuiten van verf.

Let op:
De locatie van deze 1-daagse training is Uden en Schijndel.

Meer weten over SPRAYPAINTERS ACADEMY? Neem dan een bezoek op de officiële website.

SVA (Stressless Vinyl Application)

SVA (Stressless Vinyl Application) is een innovatieve methode voor carwrapping. Het biedt onder andere de oplossing voor een heel oud probleem, namelijk het terugtrekken van de folie uit persingen. Wanneer u deze methode beheerst, zult u er niet snel meer voor kiezen om nog gebruik te maken van de conventionele methode. Het onder spanning inföhnen van folie in persingen of andere dieper liggende delen is verleden tijd. Met een SVA certificaat op zak kunt u letterlijk zeggen ”Als je het bij ons laat doen, garanderen wij dat het niet loskomt.”

Meer weten over SVA STRESSLESS? Neem dan een bezoek op de officiële website.

The Autosport Company

The Autosport Company mag zich in de autosport wereld een toonaangevend en uniek bedrijf noemen.

Bij TAC Academy verzorgt The Autosport Company onder andere verschillende autosport gerelateerde trainingen.

Meer weten over THE AUTOSPORT COMPANY? Neem dan een bezoek op de officiële website.

QSP Products

QSP Products is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar is gespecialiseerd in onderdelen. De producten die QSP Products fabriceert kunnen worden toegepast in verschillende sectoren zoals Racing, Maritime, Automotive, Industrie en Landbouw.

Voor TAC Academy levert QSP Products verschillende producten waarmee de cursisten kunnen werken.

Meer weten over QSP PRODUCTS? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Vakwijs

Vakwijs biedt praktijkgerichte technische opleidingen, trainingen, cursussen en vakmodules in de elektro-, installatie-, metaal-, las-, meet-en regel- en procestechniek in een levensechte veilige gecontroleerde omgeving. Er zijn negen locaties in Nederland; Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Goes, Groningen, Heerhugowaard, Maarssen, Schiedam en Stein. Dit is een erg groot voordeel dus! En bijna alle trainingen hebben een startgarantie, dat wil zeggen dat de training gewoon door kan gaan, ook al is er maar een deelnemer.

Meer weten over VAKWIJS? Neem dan een bezoek op de officiële website

Wij zijn continu op zoek naar partners, die hun kennis en ervaring willen delen met onze cursisten en deelnemers. Denk jij dat je iets kan toevoegen aan ons TAC Academy aanbod? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 885 reviews.