TAC Academy partners

Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Zowel met onze cursisten / deelnemers als met onze partners. Onze partners worden nauwkeurig geselecteerd op basis van hun kennis, kunde en kracht om te innoveren en met ons toegevoegde waarde te bieden aan het onderwijs naar onze cursisten / deelnemers.

KNAF

KNAF

De Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) is de enige overkoepelende kart- en autosport in Nederland die erkend is door NOC*NSF, het Ministerie van VWS en de wereld overkoepelende bond voor de kartsport (CIK) en voor autosport (FIA). In die hoedanigheid is de KNAF belast met de controle op de organisatie en veiligheid van de Nederlandse kart- en autosport op Nederlands grondgebied. De KNAF bestaat op dit moment uit negen secties, te weten: Karting, Autorensport, Rally, Historische Rally, Rallycross, Autocross, Ovalracing, Terreinsport en Virtueel Racen.

KNAF licentiehouders krijgen bij TAC Academy 10% korting op geselecteerde autosport gerelateerde cursussen en opleidingen.

Meer weten over de KNAF? Neem dan een bezoek op de officiële website.

GMTO

GMTO is een toonaangevende, dienstverlenende organisatie die voor de automobielbranche praktijkgerichte leerstof ontwikkelt en op landelijk niveau trainingen verzorgt. Daarnaast wordt er door GMTO meetapparatuur met bijbehorende diagnosesoftware voor de gehele gemotoriseerde sector ontwikkeld.

De Starters Academie

De Starters Academie helpt iedereen te kunnen werken aan zijn of haar ondernemersdroom en aan het succesvoller maken van de onderneming, ongeacht zijn of haar opleidingsbudget. Helaas overleven veel starters de eerste drie jaar niet. Dit heeft meestal weinig te maken met het product of de dienstverlener van de starter: dit starter verslikt zich in ‘het vak’ ondernemen. Want hoe zorg je er nu voor dat je je brood kunt verdienen met je idee of daar waar je goed in bent?

De Starters Academie helpt je hier op een krachtige, maar laagdrempelige manier mee. Van ondernemingsplan naar omzet! Sterk starten, verder groeien!

Autoschadetraining.nl

Autoschadetraining.nl verzorgt autoschade trainingen.Aansluitend aan de training is het mogelijk, indien relevant, het FOCWA branche examen af te nemen.

DDS Druma

DDS Druma BV

DDS Druma BV is al sinds 1956 prominent toeleverancier van verbruiksmaterialen en apparatuur voor de sign-, print- en zeefdrukindustrie. Naast de bekende A-merken biedt Druma tevens voordelige eigen merken aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Druma kenmerkt zich door een zeer breed assortiment, scherpe prijzen en gedegen kennis van de markt en alle denkbare toepassingen.

Klassiek & Techniek

Klassiek & Techniek is het kennisblad als het gaat om klassieke voertuigen en de techniek hiervan.

ECARR

Ecarr is een EVC-aanbieder in de automotive. Ecarr heeft meer dan 35 jaar ervaring in zowel de automotive- als ook in de autoschade branche. Het doel van Ecarr is om alle medewerkers in de automotive branche de kans te geven zich te kwalificeren voor de functie die zij uitoefenen. Ecarr verzorgt bij TAC Academy alle EVC trajecten.

Lees meer >

Dennis Automotive Recruitment

Dennis Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche.

Lees meer >

OOMT

OOMT is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. OOMT gelooft erin dat je pas echt gelukkig en betekenisvol wordt als je vanuit je talent en passie kunt werken. Daarom initiëren en stimuleren zij door middel van programma’s en projecten de (talent)ontwikkeling en opleiding van medewerkers en bedrijven. Dit doen ze voor én met het bedrijfsleven; zo brengen ze de branche samen verder. De financiering van OOMT vindt plaats op basis van de cao Sociaal Fonds MvT.

OOMT is een samenwerkingsverband van BOVAG en vakbonden FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

FNV

De FNV komt op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Met 1 miljoen leden, jong en oud, zijn wij de grootste vakbond van Nederland. Werk jij, zoek je werk, heb je een uitkering of ben je met pensioen? Dan zijn wij er mét jou vóór jou. Vele FNV leden hebben door middel van een FNV waardecheque al een opleiding, training of cursus gevolgd bij TAC Academy.

Rijksoverheid

De rijksoverheid biedt verschillende programma’s aan waarmee jij subsidie kan krijgen voor het volgen van een opleiding, cursus of training bij TAC Academy. Ben jij bijvoorbeeld werkzaam bij Defensie of een ander rijksonderdeel profiteer dan van de verschillende opleidingsprogramma’s die de Rijksoverheid jou aanbiedt.

KPC Groep

Mensen helpen het beste te halen uit hun mogelijkheden en talenten. Dát is waar KPC Groep zich sterk voor maakt als maatschappelijke onderneming. Bij onze advisering en ondersteuning van scholen richten we ons ook op jongeren voor wie het leren niet vanzelfsprekend is. Jongeren die op afstand staan van de arbeidsmarkt en extra aandacht nodig hebben bij de toeleiding naar werk.

SVA – Scholing Voor Arbeid

Scholing Voor Arbeid (SVA) verzorgd de volgende activiteiten: ontwikkeling en introductie van nieuwe certificeringen en het actualiseren van bestaande certificeringstrajecten (SVA1 en SVA2) het verzorgen van scholing van docenten, stagecoördinatoren en managers het verzorgen van de examens. Alle programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de scholen en de brancheorganisaties. SVA geeft jongeren in het PrO en VSO een écht toekomstperspectief als werknemer.

Wij zijn continu op zoek naar partners, die hun kennis en ervaring willen delen met onze cursisten en deelnemers. Denk jij dat je iets kan toevoegen aan ons TAC Academy aanbod? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 208 reviews.