Back

Praktijktraining: Houtrotsanering – Vervolg

Doelgroep:
Deze 1-daagse training is speciaal bedoeld voor medewerkers die de fijne kneepjes van het vak willen leren. Echter, dien je wel de basis training gevolgd te hebben wil je deelnemen aan deze training.

De echte vakman onderscheidt zich van anderen door het continu ontwikkelen van zijn of haar vaardigheden. Zo stuit je bij het onderhoud van
geveltimmerwerk op allerlei, soms gecompliceerde, gebreken. Juist daarom biedt Renovaid je de mogelijkheid uw kennis en kunde nog verder uit te breiden om ook onverwachte situaties het hoofd te kunnen bieden. Naast ervaring is hiervoor ook extra kennis van complexe reparatietechnieken nodig zoals reparaties voorbij de glaslijn en deelvervangingen.

Deze 1-daagse training bestaat uit zowel theorie als praktijk

Inhoud theoretisch deel:
Duur: circa 2 uur.
Ondergrondherkenning
Risicofactoren voor het ontstaan van houtaantasting
Schimmelsoorten
Verborgen gebreken

Inhoud praktisch deel:
Duur: circa 4 uur.
Herstel aangetast hout door middel van een pastareparatie
Laminaatreparatie voor de glaslijn
Deelvervanging
Glasvliessysteem

Renovaid hecht waarde aan hout.

Renovaid is een jonge en dynamische onderneming die zich, vanuit haar jarenlange ervaring en expertise, heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.
Binnen een netwerk van deskundige adviseurs en leveranciers heeft Renovaid zich in 15 jaar tijd ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie die architecten, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en verfgroothandels ondersteunt in het kostenbewust herstel en levensduur verlengend onderhoud van houtwerk in bestaande woningen en gebouwen.
Houtrenovatieproducten en onderhoudsconcepten die in een verouderde woning- en projectmarkt voorzien in kosteneffectief beheer en duurzaam behoud van vastgoed.
Renovaid biedt daarmee maatwerkoplossingen, waarin productcomponenten, begeleiding en applicatietechnieken naadloos aansluiten bij de onderhoudseisen die door de markt worden gesteld.

In samenwerking met TAC Academy verzorgt Renovaid de Praktijktraining: Houtrotsanering

Eindtoetsing / certificering
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een TAC Academy Certificaat van vakbekwaamheid.

Medewerkers die met goed gevolg een Renovaid cursus hebben doorlopen of bewezen hebben over voldoende vakmanschap en kennis te beschikken, dit ter beoordeling van Renovaid, worden gecertificeerd. Zij ontvangen dan een op naam gestelde pas. In het aanbod zit ook de 1-daagse praktijktraining: Houtrotsanering  -basis.

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekent.

Praktijktraining: Houtrotsanering – Vervolg

Aanvangsniveau: Houtrotsanering basis
Niveau: gevorderd
Duur: 1 dag van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 4 / maximaal 5

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 6,5 lesuren
De aangeboden training bevat geen zelfstudie.

Studiemateriaal:
Alle cursisten ontvangen een informatiemap bij aankomst.

Eindtoets / Certificering:
Deze cursus wordt bij een positieve beoordeling afgesloten met een certificaat van TAC Academy.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je op de rode “direct aanmelden” knop klikken. In de agenda of op deze pagina. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 5 personen deelnemen.

€ 275 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 683 reviews.