Back

Online training: Werking differentieel

Doelgroep: Wil jij meer leren over motorvoertuigentechniek? En wil jij je tijd zelf indelen? Dan is deze online training ideaal voor je.

Deze online training is voorzien van diverse videopresentaties, afbeeldingen en diverse vragen. Ook is de training voorzien van een voorleesfunctie, handig toch?

Dit ga je leren:
Het differentieel is in de loop der jaren enorm ontwikkeld. Zowel op mechanisch vlak als elektronisch. Dat betekent dat we in deze cursus ingaan op de reparatie en revisie van het meest gebruikte differentieel. Het is niet haalbaar om ze allemaal te behandelen gezien de vele soorten en varianten die er zijn van differentiëlen.


Ieder hoofdstuk start met een videopresentatie. Vervolgens kun je de theorie bestuderen. Ook is elk hoofstuk voorzien van een tiental vragen; deze kun je beantwoorden.

Hoofdstuk 1: de weg van aandrijfkracht naar het differentieel toe & overbrengingsverhouding
Hoofdstuk 2: de opbouw van het basisdifferentieel.
Hoofdstuk 3: soorten differentiëlen.
Hoofdstuk 4: metingen aan het differentieel.
Hoofdstuk 5: reparaties aan het differentieel.
Hoofdstuk 6: revisie (sper)differentieel.

Hoe werkt de online training werking differentieel?
Bij aanschaf van deze online training heb jij 90 dagen toegang tot de online leeromgeving. Jij kan in je eigen tijd en tempo werken aan de modules. Na de laatste dag verloopt automatisch je toegang.  Mocht je niet voldoende tijd hebben, dan is het mogelijk om je toegang per 30 dagen te verlengen a €25. Ook heb je toegang tot de besloten Facebookgroep van Baltus Motor Techniek. Hier heb je de mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen, vragen te stellen en te netwerken.

Alle online trainingen kunnen vanaf elke plaats met internetverbinding gevolgd worden.

Bij elke online training die volledig is afgerond ontvang je het bijbehorende certificaat.

Na je aankoop ontvang je binnen 48 uur een e-mail met daarin een inlogcode.

In samenwerking met Baltus Motor Techniek is deze online training tot stand gekomen. Baltus van ‘t Hof is sinds van 2007 tot met 2021 docent motorvoertuigentechniek. “Als kind ontdekte ik mijn interesse in techniek en door te sleutelen aan een kapotte bosmaaier en later een bromfiets was mijn technisch en praktisch lot verzegeld!”  Zijn motto is daarom: Iedereen kan techniek leren! Je bent nooit uitgeleerd.

Praktijktraining: Werking differentieel
Heb jij de online training goed afgerond en ben je benieuwd naar de praktijkdag Werking differentieel? Check dan snel de geplande data. Meer informatie: Praktijktraining: Werking differentieel

Duur online training
90 dagen toegang

Aantal hoofdstukken
6

€ 195,00

vrijgesteld van BTW
Incl. opdrachten en toegang forum
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 825 reviews.