Back

Praktijktraining: Allround wrappen van kozijnen

Doelgroep:

Ben jij werkzaam in de wereld van kozijnen? Leer hier gegarandeerd alle vaardigheden op het gebied van het wrappen van kozijnen in onze compleet ingerichte werkplaats. Deze 1-daagse praktijktraining is ideaal voor onder andere schilder-, bouw-, vastgoedonderhoud- en renovatiebedrijven. Hét alternatief voor schilderwerk! En het kan zowel outdoor als indoor worden toegepast. Handig toch?!

Het wrappen van kozijnen is een schoon, ‘laagdrempelig’ en zeer duurzaam alternatief voor schilderen. Je voorziet de ondergrond snel van een andere kleur met een goede folie. De kleur en afwerking van je kozijnen zijn essentieel voor een juiste en passende basis voor de rest van een kantoorgebouw of woning. Het materiaal is in veel kleuren verkrijgbaar, is uitermate sterk en gaat ontzettend lang mee (vaak 15 jaar gegarandeerd). Als een duurzame folie op de juiste manier is gemonteerd, heb je er geen omkijken meer naar.

Let op: Facade film of Exterieurfolie is in principe niet bedoeld voor houten kozijnen. Kozijnen die nog ‘goed in de lak staan’ zouden gewrapt kunnen worden, maar de garantie op hechting is dan hooguit nog 5 jaar of vervalt bij sommige merken!
Heb je dus aluminium of kunststof kozijnen, dan kunnen deze zorgeloos worden gewrapt! Hier gelden uiteraard ook enkele uitzonderingen, zoals grote beschadigingen en krassen etc

Voordelen:

 • Snel klaar.
 • Voordelige oplossing.
 • Hoge kwaliteit en eerlijke garantie.
 • Voor buiten maar ook voor binnen (exterieur/interieur).

Omdat wij werken in kleine groepjes is er voldoende tijd om al je vragen te stellen.
Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.
Mocht je na de training nog advies nodig hebben of loop je tegen bepaalde dingen aan? Geen probleem, wij staan je graag te woord!

Dit ga je leren:

 • Werken met de juiste gereedschappen en tools.
 • Eigenschappen van exterieurfolie én interieurfolie.
 • Voorbehandelen van ondergronden.
 • Perfecte montage op kozijnen en bijbehorende delen.
 • Folie snijden en afwerking.
 • Applicatiefouten herstellen.
 • Tips en tricks.

Inclusief:

 • Naslagwerk.
 • Toolbag, rakel, wrapviltjes, snijmesjes, wraphandschoenen.
 • Er ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen.
 • Onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Uitgebreid lunchbuffet in het Kennis café.

Certificaat:
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een TAC Academy Certificaat van vakbekwaamheid.

Wist je dat:
Wij ook een 1-daagse praktijktraining aanbieden op het gebied van reparatietechnieken voor kunststof en/of aluminium kozijnen en deuren?

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekent.

Praktijktraining: Allround wrappen van kozijnen

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 1 dag van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 3 / maximaal 6
Bij minder dan drie aanmeldingen, behoudt TAC Academy zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard worden de aangemelde cursisten persoonlijk geïnformeerd. En wordt er een nieuwe datum gepland.

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 7 lesuren.
De aangeboden training bevat geen zelfstudie.

Studiemateriaal:
Inbegrepen zijn een set tools (gereedschap) en naslagwerk welke jij na de cursus mag houden. Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen.
Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen.

Certificaat:
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een TAC Academy Certificaat van vakbekwaamheid.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je op de rode “direct aanmelden” knop klikken. In de agenda of op deze pagina. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 6 personen deelnemen.

€ 495 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat.
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 849 reviews.