Back

TAC Academy Kennisplatform

Het kennisplatform van TAC Academy is een interactieve online / offline omgeving, waar kennisdeling en netwerken tussen verschillende partijen wordt gefaciliteerd, met als doel het hergebruiken van bestaande kennis en het ontwikkelen van nieuwe kennis. Dit kennisplatform bestaat uit twee omgevingen, een digitale en een fysieke. Beide omgevingen hebben hun kritische succesfactoren die gezamenlijk het succes bepalen van het kennisplatform.

  • Bij de Tac Academy houdt het niet op bij het geven van een opleiding.
  • Wij gaan verder.
  • Wij denken met u mee.

Wat is de doelstelling?

Het platform is een thema-gerichte samenwerking in de Sign.

Dit platform is bedoelt voor zowel startende ondernemers die nog niet actief zijn in de branche maar dit wel willen worden als ondernemers die al actief zijn in een andere branche maar graag hun huidige bedrijfsvoering willen uitbreiden.

Als (startende) ondernemer zit je vaak boordevol plannen en ideeën, vol doelen en verwachtingen.
Maar …… meestal ook vol vragen en onzekerheden.
Want hoe leuk en uitdagend het ondernemerschap ook is, er zitten wel degelijk risico’s aan.
Er zijn zo veel factoren waar je op voorbereid moet zijn en zo veel zaken waar je van op de hoogte moet zijn.

Goed nieuws!

Je hoeft het niet alleen te doen!

Want juist voor jou, als je plannen hebt om voor jezelf te beginnen of als je al korte of langere tijd als zelfstandige aan het werk bent, is er het TAC Academy Kennisplatform. Op internet is natuurlijk van alles te vinden, maar juist dat maakt het vaak lastig en onoverzichtelijk. Want wát staat wáár? En wat is wel of juist niet op jouw situatie van toepassing? Het Kennisplatform kent zijn (toekomstige) klant en biedt met het platform kennis en informatie op maat.

Wat houdt ons platform in?

In het kort gezegd: Wij zijn er voor jou, door onze kennis te delen, onze kunde te verspreiden en jou te helpen je ondernemersdroom te realiseren.

En het mooiste nieuws:

Als klant van de TAC Academy maak je “GRATIS” gebruik van ons platform!
Voor diegene die een opleiding in de Sign hebben gevolgd kunnen Gratis een inlogaccount aanvragen.

Waarom we dit doen?

Omdat we in de praktijk vaak horen dat bepaalde vragen veel voorkomen en best makkelijk kunnen worden beantwoord. En omdat we je een goede start én een goed bestaan van jouw bedrijf gunnen. TAC Academy staat niet voor niets bekend als de allround opleider, waar echt met de klant wordt meegedacht. En dat houdt voor ons niet op bij de opleiding.

Onze dienstverlening gaat verder.

Elke bedrijf is uniek in haar processen en structuur, daarom is het belangrijk om de juiste partner en oplossing te kiezen / vinden. Het betekent ook dat de weg naar een optimaal functionerend bedrijf niet eenvoudig is. Een verkeerd gekozen oplossing heeft grote gevolgen, terwijl de juiste oplossing je organisatie juist een enorme boost geeft.

Steeds meer bedrijven beseffen dat de kwaliteit van kennis de basis van het succes is.

Kennis is pas van waarde als je het deelt!

Om sneller te kunnen groeien is de juiste kennis van groot belang.
Ook vind je een overzicht van interessante kennisbijeenkomsten en is er een forum te vinden waarmee je met andere je problemen kan voorleggen.
Experts uit de sector hebben zich gecommitteerd om het kennisplatform, als ‘aanjager’, tot bloei te brengen. Medewerkers van alle partijen in de sign “keten” zijn van harte welkom hier hun steentje aan bij te dragen!

Het kennisplatform is onderverdeeld in diverse groepen:

Interieur
Exterieur
Mobiliteit
Windowfilm

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 718 reviews.