Back

Renovaid hecht waarde aan hout.

Renovaid is een jonge en dynamische onderneming die zich, vanuit haar jarenlange ervaring en expertise, heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.

Binnen een netwerk van deskundige adviseurs en leveranciers heeft Renovaid zich in 15 jaar tijd ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie die architecten, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en verfgroothandels ondersteunt in het kostenbewust herstel en levensduur verlengend onderhoud van houtwerk in bestaande woningen en gebouwen.

Houtrenovatieproducten en onderhoudsconcepten die in een verouderde woning- en projectmarkt voorzien in kosteneffectief beheer en duurzaam behoud van vastgoed.

Renovaid biedt daarmee maatwerkoplossingen, waarin productcomponenten, begeleiding en applicatietechnieken naadloos aansluiten bij de onderhoudseisen die door de markt worden gesteld.

In samenwerking met TAC Academy verzorgd Renovaid verschillende praktijktrainingen en cursussen op het gebied van reparatietechnieken voor hout.

Meer weten over RENOVAID? Neem dan een bezoek op de officiële website.

Trainingen

Houtrotsanering - Basisvaardigheden
Praktijktraining
Houtrotsanering - Vervolg
Praktijktraining

Datums

Impressie

De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 825 reviews.