Back

Scholingsregeling Blik Vooruit

Werk jij drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel en vind je het tijd om iets nieuws te leren? Maak dan nu gebruik van de scholingsregeling “Blik vooruit” waarbij je met de subsidie van €1000,= zelf een cursus of opleiding bij TAC Academy kiest voor een vervolgstap in jouw carrière.

Deelnemen?

Ruim 1.400 rijksmedewerkers hebben inmiddels gebruik gemaakt van deze subsidieregeling. Je bent vrij te kiezen uit een cursus of opleiding bij TAC Academy, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van je loopbaan binnen of buiten de rijksoverheid. Misschien heb jij altijd al gedroomd van een carrière als fietsenmaker of als autotechnicus. Het gaat erom dat jij op een plek komt waar je je talenten optimaal tot bloei kunt laten komen met ons aanbod bij TAC Academy bieden wij jou genoeg mogelijkheden.

Blik Vooruit aanvragen

Ben je tenminste drie jaar in dienst van de rijksoverheid, dan is de kans groot dat je gebruik kunt maken van deze regeling bij TAC Academy. Heb je vragen over de regeling Blik vooruit, dan kun je het A+O fonds Rijk bereiken via: blikvooruit@caop.nl of 06 29 521 339.

Of bekijk de speciale website: www.blikvooruit.aofondsrijk.nl

De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 825 reviews.