Back

OOMT Loopbaancheque

Ja, ook je loopbaan kan zo nu en dan een onderhoudsbeurt gebruiken. Bijvoorbeeld als je je afvraagt of je taken wel bij je passen of hoe je de balans houdt tussen werk en privé. Maar ook als je soms een te hoge werkdruk ervaart of fysieke klachten hebt. Of als je wilt doorgroeien, maar je weet niet goed hoe je dat aan kunt pakken. In overleg met de OOMT-coach kun je ook in aanmerking komen voor een loopbaancheque. Hiermee krijg je financiële ondersteuning van OOMT voor het volgen van een training, opleiding of cursus bij TAC Academy, als aanvulling op jouw coachingstraject.

De OOMT loopbaancheque heeft een waarde van € 1200,- (vrijgesteld van BTW) die jij kan gebruiken voor bijvoorbeeld een auto technische training bij  TAC Academy.

Wat houdt een OOMT coachingstraject in?

OOMT-coaching kost niets voor bedrijven die zijn aangesloten bij OOMT. Als op de kwartaalnota van MN ook een bedrag voor SFMvT vermeld staat, dan kun je vandaag nog een coach inschakelen. In overleg met de OOMT-coach kun je ook in aanmerking komen voor een loopbaancheque. Hiermee krijg je financiële ondersteuning van OOMT voor het volgen van een training, opleiding of cursus, als aanvulling op jouw coachingstraject.

OOMT Cheque aanvragen

Jezelf aanmelden voor een OOMT Loopbaancheque gaat gemakkelijk via de onderstaande stappen. Enige voorwaarde is dat het bedrijf aangesloten is bij OOMT, het opleidings- en ontwikkelfonds van de branche motorvoertuigen- en tweewielerbedrijven.

  1. Meld je aan. Mail de OOMT Servicedesk via info@oomt.nl of bel 0800 0155
  2. Een coach neemt contact met je op om een afspraak met je te maken.
  3. Met je coach bepaal je wat je doel is en welke stappen je gaat zetten.
  4. Samen maak je een ontwikkelingsplan
  5. Het plan is klaar. Je kunt ermee aan de slag. De coach neemt later contact op om te kijken of er nog vragen zijn. Indien je medewerkers betrokken zijn bij het actieplan, dan kan de coach langer betrokken blijven. Totdat het doel is bereikt.
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 683 reviews.