Back

Online training: Verder Groeien

Doelgroep: Iedereen die een eigen bedrijf heeft, of net gestart is met ondernemen en verder wilt groeien.

Je bent al meer dan een jaar zelfstandig ondernemer / ZZP-er. Je zoekt krachtige strategieën om verder te groeien, die jij kunt implementeren. Met onze online training leren wij jou hoe je werkt aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf: groei zelf mee met je bedrijf, vergroot je omzet en haal je doelen! En… geniet van je ondernemersavontuur!

Welke onderwerpen komen aan de orde tijdens de online training Sterk Starten:

(deze modules zijn een vervolg op de online training: Sterk Starten, vandaar dat de nummering bij 14 begint. Ons advies is om zeker ook de online modules 1 – 13 aan te schaffen! Ook voor als je reeds bent gestart en een ondernemingsplan hebt, bevat dit programma zeer waardevolle kennis die je jezelf eigenlijk niet mag onthouden).

 • Module 14: De start van het avontuur!
 • Module 15: Cultuurshock en strategie
 • Module 16: Kansen zien en omzet genereren
 • Module 17: Omgaan met verleidingen
 • Module 18: Tijd voor jezelf overhouden
 • Module 19: Klanttevredenheidsonderzoek en omgaan met feedback
 • Module 20: Omgaan met tegenslag
 • Module 21: Onzekerheid en doorzetten
 • Module 22: Het bereiken van je doel!
 • Module 23: Het vieren van je succes!
 • Module 24: Souvenirs en evaluatie

Door het volgen van deze modules, zorg jij ervoor dat je in drie maanden krachtige strategieën in handen hebt om jezelf en je bedrijf verder te laten groeien! 

Hoe werkt de online training?

Bij aanschaf van deze online training heb jij 6 maanden toegang tot alle 11 modules, E-Books en opdrachten welke bij de training horen. Jij kan in je eigen tijd en tempo werken aan de modules. Wij geven jou toegang tot het besloten forum van De Starters Academie waarop jij kan sparren, vragen kan stellen en bevindingen kan delen.

100% NIET GOED – GELD TERUG GARANTIE

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze online trainingen. En wij willen alleen tevreden klanten. Ben je niet tevreden, neem dan binnen vier weken na je deelname contact met ons op. Kunnen wij je onvrede niet wegnemen, dan beëindigen we je online training account. Je ontvangt dan je volledige betaling voor de online training retour. Wij kennen weinig trainingen die deze garantie bieden.

Deze ‘niet goed-geld terug’ garantie geldt niet voor de trainingen, cursussen en opleidingen die op onze locatie gegeven worden.

De Starters AcademieIn 2011 is Oscar Bulthuis voor zichzelf begonnen en in 2013 werd zijn boek ‘Ondernemen is net reizen‘ gepubliceerd. Ruim een jaar later richtte Oscar Bulthuis “De Starters Academie” op. Met De Starters Academie helpt hij ondernemers met ‘het vak’ ondernemen. Maar Oscar Bulthuis is niet altijd ondernemer geweest. Na ongeveer 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was het tijd voor hem om het roer om te gooien. Dit was een moeilijke, maar ook een hele logische stap.

Ook nu zijn er veel gedreven mensen die deze stap overwegen, maar ook twijfelen. Want wat komt er allemaal bij kijken? “Past het wel bij mij”? Waarin verschilt ondernemerschap van een baan in loondienst? Welke afwegingen gelden hierbij? Oscar Bulthuis weet als geen ander hoe fijn het is om (weer) in balans te zijn en werk te kunnen doen waar je je gewaardeerd voelt en waarin je in je element bent. Het verhoogt je plezier in je leven en vergroot je zelfvertrouwen. Maar uiteraard is het ook belangrijk dat je je er je brood mee kunt verdienen.

De keuze om ‘voor jezelf te beginnen’ is een spannende keuze. Met de training “Oriëntatie op Ondernemerschap” gaat Oscar Bulthuis jou helpen in dit proces.

Oscar Bulthuis is auteur, ondernemer en oprichter van De Starters Academie. Hij schreef eerder de bestseller Ondernemen is net reizen en is als docent Ondernemerschap verbonden aan Hogeschool Windesheim. Hij heeft inmiddels duizenden mensen geïnspireerd en geholpen met het starten van hun eigen bedrijf.

Duur online training
6 maanden toegang

Aantal modules
13

€ 197,00

excl. BTW
Incl. E-books, opdrachten en toegang forum
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 849 reviews.