Back

Online training: Sterk Starten

Doelgroep: Iedereen die een eigen bedrijf wil starten of net gestart is en graag het beste wilt halen uit het ondernemen.

Als je voor jezelf begint, hoe werken de praktische zaken, zoals inschrijven bij de KvK (Kamer van Koophandel), rechtvorm kiezen, administratie opzetten? Hoe verdien je omzet met je vakkennis of ervaring? Hoe kies je je doelgroep en kom je aan klanten? Hoe kun je goed leren ondernemen, zonder dat je handenvol geld kwijt bent aan dure trainingen en seminairs? De antwoorden op al deze vragen komen aan de orde in onze online training “Sterk Starten”.

Welke onderwerpen komen aan de orde tijdens de online training Sterk Starten:

Deze online training bestaat uit 13 modules met ieder een eigen onderwerp.

 • Module 1: De cruciale ondernemersmindset
 • Module 2: Drijfveren in kaart brengen
 • Module 3: Doelen stellen en globale planning
 • Module 4: Oriëntatie: SWOT-analyse
 • Module 5: Het omgaan met risico’s
 • Module 6: Het maken van een ondernemingsplan (inclusief template)
 • Module 7: Marktonderzoek
 • Module 8: Bepaal je doelgroep
 • Module 9: Positionering
 • Module 10: Marketing en Communicatieplan schrijven
 • Module 11: Financiën en begroting
 • Module 12: Metgezel en netwerken (inclusief extra e-book netwerktips)
 • Module 13: Timemanagement en Planning

Hoe werkt de online training?

Bij aanschaf van deze online training heb jij 6 maanden toegang tot alle 13 modules, E-Books en opdrachten welke bij de training horen. Jij kan in je eigen tijd en tempo werken aan de modules. Wij geven jou toegang tot het besloten forum van De Starters Academie waarop jij kan sparren, vragen kan stellen en bevindingen kan delen.

100% NIET GOED – GELD TERUG GARANTIE

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze online trainingen. En wij willen alleen tevreden klanten. Ben je niet tevreden, neem dan binnen vier weken na je deelname contact met ons op. Kunnen wij je onvrede niet wegnemen, dan beëindigen we je online training account. Je ontvangt dan je volledige betaling voor de online training retour. Wij kennen weinig trainingen die deze garantie bieden.

Deze ‘niet goed-geld terug’ garantie geldt niet voor de trainingen, cursussen en opleidingen die op onze locatie gegeven worden.

De Starters AcademieIn 2011 is Oscar Bulthuis voor zichzelf begonnen en in 2013 werd zijn boek ‘Ondernemen is net reizen‘ gepubliceerd. Ruim een jaar later richtte Oscar Bulthuis “De Starters Academie” op. Met De Starters Academie helpt hij ondernemers met ‘het vak’ ondernemen. Maar Oscar Bulthuis is niet altijd ondernemer geweest. Na ongeveer 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was het tijd voor hem om het roer om te gooien. Dit was een moeilijke, maar ook een hele logische stap.

Ook nu zijn er veel gedreven mensen die deze stap overwegen, maar ook twijfelen. Want wat komt er allemaal bij kijken? “Past het wel bij mij”? Waarin verschilt ondernemerschap van een baan in loondienst? Welke afwegingen gelden hierbij? Oscar Bulthuis weet als geen ander hoe fijn het is om (weer) in balans te zijn en werk te kunnen doen waar je je gewaardeerd voelt en waarin je in je element bent. Het verhoogt je plezier in je leven en vergroot je zelfvertrouwen. Maar uiteraard is het ook belangrijk dat je je er je brood mee kunt verdienen.

De keuze om ‘voor jezelf te beginnen’ is een spannende keuze. Met de training “Oriëntatie op Ondernemerschap” gaat Oscar Bulthuis jou helpen in dit proces.

Oscar Bulthuis is auteur, ondernemer en oprichter van De Starters Academie. Hij schreef eerder de bestseller Ondernemen is net reizen en is als docent Ondernemerschap verbonden aan Hogeschool Windesheim. Hij heeft inmiddels duizenden mensen geïnspireerd en geholpen met het starten van hun eigen bedrijf.

Duur online training
6 maanden toegang

Aantal modules
13

€ 197,00

excl. BTW
Incl. E-books, opdrachten en toegang forum
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 826 reviews.