Back

Baangaranties

Onze insteek in alles wat we doen staat het “samen doen” centraal. Bundeling van krachten is het uitgangspunt om iets goeds neer te zetten. Door deze bundeling van krachten en wisselwerking kunnen we voor bepaalde opleidingstrajecten of cursussen een baangarantie geven.

Maak kennis met Dennis

“ Dennis Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche.

Dat doen we door de beste tips, het laatste nieuws en de nieuwste vacatures te delen via onze blogs, video’s en social media. Daarnaast bieden we werkzoekenden hulp bij het maken van een eigen CV, leiden we jong talent op tot technisch en commercieel personeel en zetten we onze partners graag in de schijnwerpers. Het persoonlijke contact, het matchen en coachen van mensen, dat is mijn passie. Het geeft mij onwijs veel voldoening om een nieuwe medewerker aan een organisatie te koppelen en vice versa. Je biedt iemand tenslotte niet alleen een baan of nieuwe medewerker, maar ook een toekomst!”

“Omdat ik veel bij medewerkers en klanten op locatie ben, kan ik gemakkelijk en snel schakelen. Dit is voor iedereen prettig; je weet wat je aan me hebt en ik kan makkelijker de juiste match maken. Dit zorgt voor tevreden werknemers en opdrachtgevers, want ik geloof dat je pas succesvol en gelukkig kunt zijn als je iets doet dat dicht bij je hart ligt en doet waar je goed in bent.”

Kies de juiste versnelling
Als poort naar de arbeidsmarkt bieden wij ondersteuning bij het vinden van een volgende uitdaging. Samen met TAC Academy zorgen we voor een goede instroom en doorstroom van enthousiastelingen in de autobranche. Daar waar TAC Academy zorgt voor een gedegen opleiding, zorgen wij voor een geschikte werkplek waar de opgedane kennis en ervaring direct in de praktijk kan worden toegepast.

Werving en Selectie
We helpen je bij het vinden van de juiste kandidaat voor alle functies binnen de automotive. Bij het selecteren van kandidaten kijken we niet alleen naar kennis en kunde, maar ook naar een match in ‘bloedgroep’.

Advies en Consultancy
Is een frisse blik in jouw organisatie meer dan welkom? Wij helpen je het overzicht terug te krijgen door alle processen te analyseren. Zo schaven we jouw business bij en zorgen we voor het maximale resultaat.

Loopbaanbegeleiding
Als werkzoekende ben je op zoek naar een geschikte werkgever. De juiste match vinden is erg belangrijk, maar niet altijd even gemakkelijk. Wij helpen je met het selecteren van potentiële werkgevers die passen bij jouw passie, kennis en kunde.

20
+ Jaar ervaring
1000
+ Kandidaten getraind
300
+ gevonden matches
30
+ Automotive Partners
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 849 reviews.