VCA Cursus – Voor moeilijk lerende

Doelgroep: Medewerkers die moeite hebben met leren of moeilijk met spanningen om kunnen gaan, maar die toch een VCA diploma nodig hebben.

In de praktijk blijkt dat er een grote groep werknemers is die moeite heeft met het behalen van het VCA-diploma. De oorzaak hiervan kan zijn; niveau, leeftijd, dyslexie en/of ongeletterdheid. Speciaal voor deze groep heeft de TAC Academy een speciale opleiding ontwikkeld waarbij ook deze mensen hun VCA diploma (BASIS) kunnen behalen.

Iedereen kan zijn VCA behalen!

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

Regelmatig komt het voor dat personeelsleden er niet in slagen om het VCA diploma middels het reguliere cursusaanbod te behalen. Vaak liggen oorzaken zoals begrijpend lezen, faalangst of taalproblemen hier aan ten grondslag.

Personeel met faalangst, leerproblemen of andere belemmeringen die het behalen van een VCA diploma in de weg staan zijn bij ons aan het juiste adres. Onze docenten hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen uw medewerker bijstaan met hun expertise. Afhankelijk van de situatie en hulpvraag bieden wij u en uw medewerker een passende oplossing, in groepsverband of individueel. Deze aanpak zorgt voor een grote slaagkans. Kenmerken bij deze aanpak zijn een persoonlijk intakegesprek, kleine groepen, meerdere korte bijeenkomsten, examentraining, voorbeelden uit de praktijk van de deelnemer en wat nog meer nodig is om de slagingskans te vergroten.

Aandachtspunten zijn onder andere:

  • Begeleiding bij begrijpend lezen
  • Intensieve examentraining
  • Voorleesexamen (optioneel)
  • Extra oefeningen
  • Faalangst- en examenvreesbegeleiding

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
2 dagen

Maximaal
12 personen

€ –,–

excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 223 reviews.