Bedrijfshulpverlener (BHV) Herhaling

Doelgroep:
Medewerkers die in het bezit zijn van een BHV-certificaat of BHV-draagpas. Deze herhalingscursus heeft als doel het opfrissen van het geheugen en het oefenen van diverse vaardigheden zoals het handelen bij ongevallen, ontruiming en brandbestrijding. Na het volgen van deze cursus wordt jou bestaande BHV Certificaat verlengd met 12 maanden. Heb jij geen geldig BHV certificaat dan dien je de BHV Basis cursus te volgen, klik hier voor meer informatie.

Houd kennis en vaardigheden van uw BHVérs up-to-date, met deelname aan de BHV Herhalingscursus. Zo verlengt u de geldigheid van het door ons uitgegeven NIBHV certificaat met een jaar. De BHV Herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema. Zo blijft ook de herhalingscursus boeiend voor uw BHV’ers.

Diverse vaardigheden voor het handelen bij ongevallen, ontruiming en brandbestrijding worden behandeld. Tijdens deze cursus wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen en worden deelnemers beoordeeld op hun handelingen en theoretische kennis.

  • Basisregels eerste hulp bij ongeval (EHBO).
  • Reanimeren bij hartstilstand met/ zonder gebruik AED.
  • Verloop van ontruiming (tijdens rookontwikkeling).
  • Brandbestrijding (van verschillende brandhaarden).
  • Herkennen van verschillende brandwonden.
  • Alarmeren en communiceren met hulpdiensten

BHV Certificaat
Het BHV certificaat heeft een geldigheidsduur van 12 maanden. Het is belangrijk dat je je op tijd inschrijft voor de herhalingscursus als je je certificaat wilt verlengen, anders moet je opnieuw de basiscursus volgen. Tijdens de herhalingscursus frissen we in één dag je kennis op en word je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Aan het eind van de BHV herhaling cursus krijgen de deelnemers een nieuw certificaat toegestuurd. Dit certificaat is officieel erkend door het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening).

Bedrijfshulpverlener (BHV) Herhaling

Aanvangsniveau: Deelnemer moet in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat
Niveau: Basis
Duur: 1 dagdeel van 4 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: maximaal 12

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 4 lesuren.

Studiemateriaal:
Cursusboek is inbegrepen..

Eindtoets / Certificering:
Deze cursus wordt bij een positieve beoordeling afgesloten met een BHV certificaat.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je in de agenda of op deze pagina de rode “direct aanmelden” knop klikken. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
halve dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

€ 175 p.p.

vrijgesteld van BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 362 reviews.