Theoriecursus “Programmeerbaar motormanagement systeem”

Doelgroep: Wanneer u meer wilt weten over de afstelling van een vrij programmeerbaar motormanagement systeem.

Met onze Theoriecursus Programmeerbaar motormanagement systeem leer je in één middag of avond de basis die nodig is om een systeem af te stellen. Geschikt voor iedereen die in de autosport actief is, of voor personen die zich op een andere manier bezig houden met auto’s, en die meer over de afstelling van een motormanagement systeem willen weten. Iedereen zonder enige voorkennis, maar met een minimaal aan technisch inzicht kan deze cursus volgen.

Tijdens deze cursus belichten we de werking van het Megasquirt systeem en krijg je meer inzicht in de mogelijkheden van een programmeerbaar motormanagement systeem. Megasquirt is een stand alone motormanagement systeem met eindeloze mogelijkheden. Tijdens deze introductiecursus gaan we vooral aan de slag met praktijkvoorbeelden wat u snel inzicht geeft over het systeem en de werking ervan.

Dit is dus géén lange saaie theoretische cursus met alleen maar moeilijke termen. De kennis die u hier opdoet is ook toepasbaar op vele andere programmeerbare systemen.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:
• Wat wordt onder tunen verstaan?
• Welke achtergrondkennis is nodig voor het succesvol tunen?
• Wat is de MegaSquirt en in welke uitvoeringen is deze verkrijgbaar?
• Vaststellen van de aanpassingen van onze (denkbeeldige) te tunen motor
• Invulling van de drie bekendste tabellen (vervroeging, AFR en VE)

Eerstvolgende datum:
Zaterdag 21 maart 2020
Inloop: 12.30 – 13.00 uur
Tijd cursus: 13.00 – 16.30 uur

  • Belgische bedrijven kunnen profiteren van BTW korting, email ons uw aanmelding (info@tacacademy.nl) en wij maken de inschrijving voor u in orde. U betaald dan geen BTW.Prijs per persoon
€ 97,50Subtotaal
BTW
Totaal

  • Als cursist van de TAC Academy ontvangt u gratis 2 maanden Start ’84 autosportmagazine t.w.v. € 15,90 bij het inschrijven van een cursus. U ontvangt dan dit enige Nederlandse autosportmagazine vanaf de komende editie 2 maanden gratis in uw brievenbus. Indien u kiest voor Start ’84 gaat u akkoord dat TAC Academy eenmalig uw gegevens aan Start ’84 verstrek voor verzending en vervolgaanbieding. Deze actie is alleen geldig voor Nederlandse adressen.

1 dagdeel

max: 14

€ 97,50

excl. BTW
incl. cursusboek t.w.v. € 25,-