VCA Cursus voor moeilijk lerende

In de praktijk blijkt dat er een grote groep werknemers is die moeite heeft met het behalen van het VCA-diploma. De oorzaak hiervan kan zijn; niveau, leeftijd, dyslexie en/of ongeletterdheid. Speciaal voor deze groep heeft de TAC Academy een speciale opleiding ontwikkeld waarbij ook deze mensen hun VCA diploma (BASIS) kunnen behalen.

Iedereen kan zijn VCA behalen!

Deze cursus is inclusief cursusboek, proefexamen, examen en uitgebreide lunch.

Regelmatig komt het voor dat personeelsleden er niet in slagen om het VCA diploma middels het reguliere cursusaanbod te behalen. Vaak liggen oorzaken zoals begrijpend lezen, faalangst of taalproblemen hier aan ten grondslag.

Personeel met faalangst, leerproblemen of andere belemmeringen die het behalen van een VCA diploma in de weg staan zijn bij ons aan het juiste adres. Onze docenten hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen uw medewerker bijstaan met hun expertise. Afhankelijk van de situatie en hulpvraag bieden wij u en uw medewerker een passende oplossing, in groepsverband of individueel. Deze aanpak zorgt voor een grote slaagkans. Kenmerken bij deze aanpak zijn een persoonlijk intakegesprek, kleine groepen, meerdere korte bijeenkomsten, examentraining, voorbeelden uit de praktijk van de deelnemer en wat nog meer nodig is om de slagingskans te vergroten.

Aandachtspunten zijn onder andere:

  • Begeleiding bij begrijpend lezen
  • Intensieve examentraining
  • Voorleesexamen (optioneel)
  • Extra oefeningen
  • Faalangst- en examenvreesbegeleiding

1 avonden &

1 zaterdag

min: 10
max: 16

€ 325,00

excl. BTW
inclusief uitgebreide lunch

Voor deze cursus is nog geen data bekend.