Back

Praktijktraining: Stressless Vinyl Application (SVA) – Expert

Doelgroep:
Ben je een echte vakidioot en wil je meer te weten komen over de SVA aanpak? Tijdens deze 2-daagse praktijktraining gaan wij dieper in op hetgeen wat er tijdens de SVA – basisvaardigheden is uitgelegd.

Dus ben jij een fanatieke car wrapper en wil jij alle ins en outs weten op het gebied van Car Wrappen? Dan is dit je kans! Deze training is van hoog niveau en vergt een behoorlijke toewijding. Hier ga je de eerder aangeleerde principes toepassen op technisch uitdagende carrosserie delen.

Uiteraard is ook deze training volledig gericht op het SVA keurmerk.

Wat leer jij tijdens deze praktijkdag:
Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt zijn de onderstaande onderwerpen:

  • We zullen ook aan de slag gaan met infrarood, zodat je de voordelen hiervan kunt ervaren.
  • De tweede dag zal plaats vinden op een andere datum op een ander nader te bepalen tijdstip. De periode tussen dag 1 en dag 2, dient te worden gebruikt  als oefenperiode. Je gaat zelf aan de slag om de geleerde handelingen eigen te maken en een goede mind set te creëren. Tevens bestaat de tweede dag volledig uit praktijk en kan worden beschouwd als het examen.

Heb je SVA – basisvaardigheden goed afgerond? Dan kom je in aanmerking voor SVA – Expert. Na een goede afronding van deze 2-daagse training zal je een upgrade krijgen betreft het SVA keurmerk én ontvang je een prachtig nieuwe certificaat.

Omdat wij werken in kleine groepjes (maximaal 4 cursisten) is er voldoende tijd om al je vragen te stellen. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

Wat is er inbegrepen bij deze praktijktraining:
De totaalprijs is inclusief gebruik van folie, zodat je tijdens deze dag goed kunt oefenen. Deelnemer dient zelf zijn eigen tools mee te nemen. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch. Indien je het examen goed hebt door lopen ontvang je een SVA – Expert certificaat.

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekent.

Praktijktraining: Stressless Vinyl Application (SVA) – basisvaardigheden

Aanvangsniveau: Voor deze 2-daagse praktijktraining is het van belang dat je SVA – basisvaardigheden hebt afgerond.
Niveau: Expert
Duur: 2 dagen van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 3 / maximaal 4

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 7 lesuren / 2 dag van 7 lesuren.

Studiemateriaal:
Er ligt meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen.  Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen.

Eindtoets / Certificering:
Indien je het examen goed hebt door lopen ontvang je een SVA – Expert certificaat.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je op de rode “direct aanmelden” knop klikken. In de agenda of op deze pagina. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
2 dagen

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 4 personen deelnemen.

€ 1295 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 869 reviews.