Back

Praktijktraining: Stressless Vinyl Application (SVA) – basisvaardigheden

Doelgroep:
Deze 1-daagse praktijktraining is geschikt voor iedereen die al ervaring heeft in het car wrappen en zich hierin verder wil ontwikkelen. Dus ben jij een fanatieke car wrapper en wil jij op de hoogte zijn van alle mogelijke technieken? Wil jij ook de laatste stap zetten op het gebied van car wrappen? Dan is SVA (Stressless Vinyl Application) echt iets voor je. Dit is een innovatieve methode voor car wrapping. Deze training is volledig gericht op het SVA keurmerk. Dat wil zeggen minder spanning in de folie en de hoogst haalbare afwerkingsgraad. Ook is deze training uiterst geschikt voor fleetmarketing doeleinden. Wil jij naar The Next Level?

Dit ga je leren:

 • Het verleggen van spanning op de folie.
 • Spanningsloos aanbrengen van de folie.
 • Afwerkingsgraad
 • Aan het einde van de dag wordt er een examen afgenomen. Wanneer je het examen goed hebt doorlopen mag jij een jaar lang de titel dragen: SVA Basis en ben je tevens licentiehouder. Ook wordt je opgenomen in het SVA netwerk.

Tijdens deze dag worden thema’s als rakeltechnieken en afwerking niet behandeld, aangezien deze al ter spaken zijn gekomen tijdens de eerder gevolgde trainingen.

Omdat wij werken in kleine groepjes is er voldoende tijd om al je vragen te stellen. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

Voor deze 1-daagse praktijktraining is het van belang dat je zowel de praktijktraining Car Wrapping – basisvaardigheden als Car Wrapping – vervolg hebt afgerond. Of wanneer je al enkele jaren actief bent met car wrappen op professioneel niveau, dan ben je ook van harte welkom.

De voordelen van SVA:

 • Hogere afwerkingsgraad. (geen tekenen van oprekken)
 • Geen oprekken van de folie. (dus ook geen terugtrekken)
 • Geen verkleuring door oprekken.
 • Geen vertekening van het beeld bij Full Colour prints.
 • Niet meer doodföhnen. (wel goed naverwarmen)

Inclusief:

 • Er ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen.
 • Onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Uitgebreid lunchbuffet in het Kennis café.

Certificaat:
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een SVA certificaat en TAC Academy Certificaat van vakbekwaamheid.

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekent.

Praktijktraining: Stressless Vinyl Application (SVA) – basisvaardigheden

Aanvangsniveau: Voor deze 1-daagse praktijktraining is het van belang dat je zowel de praktijktraining Car Wrapping – basisvaardigheden als Car Wrapping – vervolg hebt afgerond.
Niveau: Expert
Duur: 1 dag van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 3 / maximaal 4
Bij minder dan drie aanmeldingen, behoudt TAC Academy zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard worden de aangemelde cursisten persoonlijk geïnformeerd. En wordt er een nieuwe datum gepland.

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 7 lesuren / 1 dag van 7 lesuren.
De aangeboden training bevat geen zelfstudie.

Studiemateriaal:
Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen.  Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen.

Certificaat:
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een SVA certificaat en TAC Academy Certificaat van vakbekwaamheid.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je op de rode “direct aanmelden” knop klikken. In de agenda of op deze pagina. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 4 personen deelnemen.

€ 595 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 825 reviews.