Praktijktraining: Restylen met interieurfolie

DDS Druma

Doelgroep:
Degene die de vaardigheden van het plakken van interieurdelen eigen willen maken en dit eventueel professioneel willen toepassen.

Tijdens de praktijktraining: Restylen met interieurfolie leren wij jou in een echte praktijkomgeving alles wat je moet weten om interieurfilm / folie professioneel aan te kunnen brengen. Deze cursus wordt gegeven door een ervaren leermeester van TAC Academy die al meer dan 25 jaar ervaring in de sign en decoratie branche heeft.

Bij onze cursus Restylen met interieurfolie leren wij jou alles over het professioneel beplakken van deuren, het restylen van keukens, tafels, kasten, badkamermeubels, kozijnen en vensterbanken. Afhankelijk van de gekozen interieurfolie geef jij het ontwerp een trendy, tijdloos of modern uiterlijk. Er zijn ook speciale interieurfolies met een toplaag welke is voorzien van een voelbare structuur. Hierdoor ziet het er niet alleen uit als bijvoorbeeld hout, beton, leer of carbon maar voelt het ook zo.

Door te spelen met verschillende kleuren, stijlen en structuren kan jij door gebruik te maken van verschillende combinaties unieke en spannende designs maken. De mogelijkheden van interieurfolie zijn eindeloos. Wat dacht je van een mooie fotoprint op de keukendeurtjes? Een zwart/wit portret of, kunstwerk misschien? Tijdens onze praktijktraining restylen met interieurfolie laten wij jou graag de vele mogelijkheden zien.

Tijdens deze praktijktraining Restylen met interieurfolie werken wij in een klein groepje van maximaal 4 personen. Op deze manier krijgt iedere cursist voldoende persoonlijke begeleiding en de juiste aandacht om met ruime opgedane kennis deze praktijktraining goed af te sluiten.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

 • Voorbehandelen van verschillende ondergronden.
 • Eigenschappen van interieurfolie.
 • Wanneer en hoe primer en / of sealer te gebruiken.
 • Montage op deuren, panelen en ronde vormen.
 • Rakel- en snijtechnieken.
 • Foutjes herstellen.
 • Complex gevormde ondergronden en uitsparingen.
 • Afwerking en kwaliteit.
 • Voorkomen van loskomen van folie.
 • Waar tóch beter niet aan te beginnen.
 • Verschillende handige tips en troubleshooting.

En uiteraard alles wat jij graag wilt weten over het toepassen van interieur folies. Doordat wij werken in een klein groepje van maximaal 4 personen is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en deze te behandelen.

Wat is er allemaal bij deze cursus inbegrepen:
De kosten voor deelname bedragen € 695,- per persoon (vrijgesteld van BTW). De totaalprijs is inclusief de kosten van het lesmateriaal, een naslagwerk, en voorbeelden uit de praktijk. Ook krijg jij van ons een set met tools (toolbag gevuld met rakel, wrapwiltjes, rakelvilt, snijmesje en 2 wraphandschoenen), welke jij na deze cursus mag houden. Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze 2 dagen kunt oefenen. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch. Na afloop van de cursus ontvangt je tevens van ons een certificaat.

Praktijktraining: Restylen met interieurfolie

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 2 dagen van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 3 / maximaal 5

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 14 lesuren / 2 lessen van ieder 7 uur.

Studiemateriaal:
Inbegrepen zijn een set tools (gereedschap) en naslagwerk welke jij na de cursus mag houden. Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen.
Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze 2 dagen kunt oefenen.

Eindtoets / Certificering:
Deze cursus wordt bij een positieve beoordeling afgesloten met een certificaat van TAC Academy.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je op de rode “direct aanmelden” knop klikken. In de agenda of op deze pagina. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
2 dagen

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 5 personen deelnemen.

€ 695 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat.
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 379 reviews.