Praktijktraining: Renoveren met Exterieurfolie

Doelgroep:
Degene die de vaardigheden van het plakken van gevels en kozijnen met exterieurfolie eigen willen maken. Ideaal voor onder andere schilder-, bouw-, vastgoedonderhoud- en renovatiebedrijven. Geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere cursist.

Normaliter wordt het exterieur geschilderd of gespoten om een gebouw een upgrade of andere uitstraling te geven. Tijdens deze workshop leer je niet schilderen maar plakken! Renoveren, restylen en beschermen van exterieur van gebouwen met duurzame zelfklevende folie. Gevelelementen worden steeds vaker op deze manier ‘omgekleurd’ met een sneller, mooi en duurzaam alternatief voor schilderen en spuiten.

Het beplakken van aluminium en kunststof kozijnen. Verkleurde of verkalkte gevelelementen. Met houtnerf, strak, hoogglans, glans in alle kleuren. Mat, RVS of beton look. Motieven en Full colourprints… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tijdens deze praktijktraining Renoveren met folie leer je alles wat jij moet weten om Exterieurfolie / Facadefilm professioneel aan te kunnen brengen. Het voorbehandelen van ondergronden. Waar moet je rekening mee houden. Verschillende montagetechnieken. De eigenschappen van de folie. Hoe om te gaan met kit randen, raamrubbers, hoeken en verstekken.

Deze praktijktraining is ideaal voor onder andere schilder-, bouw-, vastgoedonderhoud- en renovatiebedrijven. Er wordt ook hier gewerkt met de betere merken folie

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Voorbehandelen van ondergronden.
  • De eigenschappen van exterieurfolie en facadefilm.
  • Montage en technieken op kozijnen.
  • Montage en technieken op grotere panelen.
  • Rakelen en snijden.
  • Verwerking onder verschillende weersomstandigheden.
  • Hoe om te gaan met corrosie, verkalking, teflon en meer.
  • Afwerking en duurzaamheid. (langs randen, kit, raamrubbers, beslag en meer).
  • Tips en troubleshooting.

DDS DrumaDDS Druma BV is al sinds 1956 prominent toeleverancier van verbruiksmaterialen en apparatuur voor de sign-, print- en zeefdrukindustrie. Naast de bekende A-merken bieden wij tevens voordelige eigen merken aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij kenmerken ons door een zeer breed assortiment, scherpe prijzen en gedegen kennis van de markt en alle denkbare toepassingen.

Niet alleen in de autosport is decoratie al lang gemeengoed, ook zakelijke toepassingen en particulier gebruik groeien de laatste jaren enorm. Niet in de laatste plaats door het aantal innovatieve foliematerialen en verwerkingsmogelijkheden die jaarlijks op de markt komen. Bijblijven met uw kennis en ervaring zijn daarom enorm belangrijk voor het succesvol toepassen van belettering en wrappen. Uw klanten hebben hoge verwachtingen van hun project en wij zijn van mening dat we u als professionele gebruiker hierbij verder kunnen brengen.

Om deze reden is Druma sinds 2018 partner van TAC Academy. Met deze samenwerking hebben wij de best beschikbare kennis over materialen en toepassingen gebundeld, waarmee we u kunnen verzekeren van een waardevolle voorsprong in uw markt. En natuurlijk zijn deze workshops niet alleen leerzaam, ze zijn bovendien gezellig en maken dat u collega’s ontmoet met wie u ervaringen kan uitwisselen.

Wat is er inbegrepen bij deze praktijktraining:
Kosten voor deelname aan de tweedaagse praktijktraining Renoveren met Folie zijn slechts € 695,- (vrijgesteld van BTW). De totaalprijs is inclusief de kosten van het lesmateriaal, een naslagwerk, en voorbeelden uit de praktijk. Ook krijg jij van ons een set met tools (toolbag gevuld met rakel, wrapwiltjes, rakelvilt, snijmesje en 2 wraphandschoenen), welke jij na deze cursus mag houden. Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze 2 dagen kunt oefenen. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch. Na afloop van de cursus ontvangt je tevens van ons een certificaat.

Praktijktraining: Renoveren met Folie

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 2 dagen van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 3 / maximaal 5

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 14 lesuren / 2 lessen van ieder 7 uur.

Studiemateriaal:
Inbegrepen zijn een set tools (gereedschap) welke jij na de cursus mag houden. Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen.
Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze 2 dagen kunt oefenen.

Eindtoets / Certificering:
Deze cursus wordt bij een positieve beoordeling afgesloten met een certificaat van TAC Academy.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je op de rode “direct aanmelden” knop klikken. In de agenda of op deze pagina. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
2 dagen

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 5 personen deelnemen.

€ 695 p.p.

Vrijgesteld van BTW
Incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 379 reviews.