Praktijktraining: Carwrapping – vervolg cursus

Doelgroep:
Degene die de basiscursus carwrapping heeft gevolgd en door wil gaan om een expert te worden.

De praktijktraining “Carwrapping Vervolg” is een vervolg op de praktijktraining Basisvaardigheden Carwrapping. Tijdens deze eendaagse praktijktraining gaan wij dieper in op hetgeen er tijdens de basisvaardigheden lessen is uitgelegd. Wij gaan ervan uit dat jij bij het volgen van deze praktijktraining op de hoogte bent van de basistechnieken van het Carwrappen.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Spanningsloos Wrappen.
  • Wrappen van scherpe hoeken bij een auto.
  • Wrappen van dieper liggende onderdelen.
  • Het verfijnen van de wrap techniek.
  • Afwerking tot in detail.
  • Snelheid in techniek.
  • Wrapping toepassen die lang mee gaat (duurzaam).

Wat is er allemaal inbegrepen bij deze cursus:
De totaalprijs is inclusief lesmateriaal, naslagwerk en voorbeelden uit de praktijk. Ook krijg jij van ons een set met tools (Knifeless tape en een fles cleaner) welke als aanvulling dient op de set die jij gekregen hebt tijdens de basis carwrap cursus. Deze aanvulling mag jij u na de cursus houden. Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch. Na afloop van de cursus ontvangt jij van ons een certificaat als bewijs van deelname.

DDS DrumaDDS Druma BV is al sinds 1956 prominent toeleverancier van verbruiksmaterialen en apparatuur voor de sign-, print- en zeefdrukindustrie. Naast de bekende A-merken bieden wij tevens voordelige eigen merken aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij kenmerken ons door een zeer breed assortiment, scherpe prijzen en gedegen kennis van de markt en alle denkbare toepassingen.

Niet alleen in de autosport is decoratie al lang gemeengoed, ook zakelijke toepassingen en particulier gebruik groeien de laatste jaren enorm. Niet in de laatste plaats door het aantal innovatieve foliematerialen en verwerkingsmogelijkheden die jaarlijks op de markt komen. Bijblijven met uw kennis en ervaring zijn daarom enorm belangrijk voor het succesvol toepassen van belettering en wrappen. Uw klanten hebben hoge verwachtingen van hun project en wij zijn van mening dat we u als professionele gebruiker hierbij verder kunnen brengen.

Om deze reden is Druma sinds 2018 partner van TAC Academy. Met deze samenwerking hebben wij de best beschikbare kennis over materialen en toepassingen gebundeld, waarmee we u kunnen verzekeren van een waardevolle voorsprong in uw markt. En natuurlijk zijn deze workshops niet alleen leerzaam, ze zijn bovendien gezellig en maken dat u collega’s ontmoet met wie u ervaringen kan uitwisselen.

Basis cursus carwrapping volgen:
Voor deze vervolg praktijktraining voor gevorderden is er ook een tweedaagse basistraining carwrapping. Tijdens deze tweedaagse praktijktraining leren wij jou de basis van het carwrappen, materiaalkennis en technieken. Meer informatie over de basiscursus carwrapping kan jij hier vinden: Praktijktraining: Carwrapping – basisvaardigheden

Praktijktraining: Car Wrapping – vervolg cursus

Aanvangsniveau: Car Wrapping basis
Niveau: gevorderd
Duur: 1 dag van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 3 / maximaal 5

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 7 lesuren.

Studiemateriaal:
Inbegrepen zijn een set tools (gereedschap) en naslagwerk welke jij na de cursus mag houden. Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen. Indien jij hebt deelgenomen aan de basis cursus dien je de set tools die daar gekregen is ook mee te nemen, deze vullen wij aan met nieuwe tools. Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen.

Eindtoets / Certificering:
Deze cursus wordt bij een positieve beoordeling afgesloten met een certificaat van TAC Academy.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je in de agenda of op deze pagina de rode “direct aanmelden” knop klikken. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 5 personen deelnemen.

€ 375 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat

Goede training en goede locatie

Hele leuke dag gehad met goede uitleg. Docent is erg kundig. Ik kom zeker terug!

Esther
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 379 reviews.