Back

Praktijktraining: windowfilm op autoruiten – basisvaardigheden

Doelgroep:
Diegene die verder wil in de “windowfilm op autoruiten” in de breedste zin des woord en zich hierin willen gaan specialiseren.

TAC Academy biedt een unieke cursus windowtinten aan! In onze uitgebreide praktijkruimte leren wij je de fijne kneepjes van het windowtinten (ramen blinderen). Er kunnen maximaal vier cursisten per praktijktraining deelnemen, op deze manier krijg je volledige persoonlijke begeleiding en aandacht!

Met deze 1-daagse praktijktraining ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn voor het vakkundig aanbrengen van glasfolies en hiermee auto ramen kan blinderen. Wij leren je hoe bolle achterruiten beplakt worden met folie die uit één geheel bestaat. Je leert de nieuwste technieken. Na deze trainingsdag ben je in staat om zelfstandig elk type auto te voorzien van glasfolie.

Eigen bedrijf
Heb je voornemens het ramen tinten commercieel gaan toepassen door een eigen bedrijf te starten of wil je je bestaande bedrijfsactiviteiten uitbreiden met window tinten? Dan is deze training de geschikte basis om je doelen te bereiken! Naast het praktijkgedeelte geven wij u ook advies betreffende gereedschappen, inrichting van de werkplaats en de inkoop van de beste en voordeligste folie.

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekent.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

 • Welke materialen worden er gebruikt?
 • Welke soorten folie materialen zijn er?
 • In welke volgorde werk ik?
 • Welke gereedschappen gebruik ik?
 • Hoe maak ik de ondergrond schoon?
 • Hoe bewerk ik een bolle ruit?
 • Wat heeft het weer voor invloed?
 • Welke schoonmaakmiddelen gebruik ik?
 • Voorbehandelen van ondergrond?
 • Welk materiaal op wat voor ondergrond?
 • Hoe reinig je folie?
 • Tips over de inrichting van je werkplaats

Wat is er allemaal inbegrepen bij deze cursus:
De totaalprijs is inclusief het gebruik van lesmateriaal en voorbeelden uit de praktijk.  Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch. Na afloop van de cursus ontvangt jij van ons een certificaat als bewijs van deelname.

Omdat wij werken in kleine groepjes (maximaal 4 cursisten) is er voldoende tijd om al je vragen te stellen. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. 

Interesse in het leertraject: allround signmonteur? Klik hier

Praktijktraining: windowfilm op autoruiten – basisvaardigheden

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 1 dag van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 3 / maximaal 4

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 7 lesuren.
De aangeboden training bevat geen zelfstudie.

Studiemateriaal:
Niet van toepassing. Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen.

Eindtoets / Certificering:
Deze cursus wordt bij een positieve beoordeling afgesloten met een certificaat van TAC Academy.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je in de agenda of op deze pagina de rode “direct aanmelden” knop klikken. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 4 personen deelnemen.

€ 450 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 683 reviews.