Praktijktraining “Windowtinten”

TAC Academy biedt in samenwerking met windowtinten.nl een unieke cursus windowtinten aan! In onze uitgebreide praktijkruimte leren wij u de fijne kneepjes van het windowtinten (ramen blinderen). Er kunnen maximaal zes cursisten per praktijktraining deelnemen, op deze manier krijgt u volledige persoonlijke begeleiding en aandacht!

Met onze training ontwikkelt u vaardigheden die nodig zijn voor het vakkundig aanbrengen van glasfolies en hiermee auto ramen kan blinderen. Wij leren u hoe bolle achterruiten beplakt worden met folie die uit één geheel bestaat, waarbij wij u onder andere graag de nieuwste techniek onder de aandacht willen brengen, namelijk krimpen zonder föhn. Met deze cursus bent u in staat om zelfstandig elk type auto te voorzien van glasfolie.

Doelstelling

Wij zijn folie neutraal en hebben geen belang bij het promoten van merken. Wij adviseren in keuze voor materiaal waarmee het beste resultaat behaald kan worden.

Naast folie plakken leren wij u ook tijdbesparende technieken betreft de demontage van portierramen binnen 1 minuut en verwijdering van DOT-matrix randen. Zo kunt u binnen een korte tijd efficiënt te werk gaan om tot een onderscheidend mooi resultaat te komen.

In 1 dag krijgt u alle kennis en technieken aangereikt vanuit 23 jaar ervaring, waardoor u gelijk op de juiste koers wordt gezet. Daarna is het alleen nog een kwestie van oefening voor het verkrijgen van de handigheid.

Uw eigen bedrijf

Heeft u voornemens het ramen tinten commercieel gaan toepassen door een eigen bedrijf te starten of wilt u uw bestaande bedrijfsactiviteiten uitbreiden met window tinten? Dan is deze cursus de geschikte basis om uw doelen te bereiken! Naast het praktijkgedeelte geven wij u ook advies betreffende gereedschappen, inrichting van de werkplaats en de inkoop van de beste en voordeligste folie.

Wat komt er onder andere aan bod?

  • Voorbereiding, producten en tools
  • Aanbrengmethoden, reinigen en volgorde van werken
  • Advisering inkoop, tools, materiaal en inrichting werkplaats
  • Tintman
  • Wetgeving Nederland en België
  • Demonteren portierramen
  • Montage technieken vlakke ruiten
  • Montage technieken bolle ruiten
  • Tips & tricks

Kosten voor deelname aan deze praktijkdag zijn slechts € 375,- per persoon, exclusief BTW. In de pauze verzorgen wij voor u een uitgebreide lunch. Na afloop van deze praktijkdag krijgt u van ons een certificaat als bewijs van deelname.

Eerstvolgende beschikbare praktijktraining

Datum: 12 februari 2020
Tijd: 09:00 – 16:00 uur

Bedrijven uit België zijn vrijgesteld van BTW. Indien u als buitenlands bedrijf wilt deelnemen kunt u een email sturen aan: info@tacacademy.nl. Particulieren en Nederlandse bedrijven kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.

Prijs per persoon
€ 375,00

Subtotaal
BTW
Totaal

1 dag

min: 4
max: 6

€ 375,00

excl. BTW
Inclusief uitgebreide lunch