Praktijktraining: Uitlijnen en Uitwegen – Gevorderden

Doelgroep: Iedereen die meer kennis wilt opdoen omtrent het uitlijnen en uitwegen van een auto. Enige voorkennis over uitlijnen en uitwegen (basis training) is raadzaam maar niet verplicht.

Wat is er bij deze cursus inbegrepen:

Kosten voor deelname aan deze praktijkdag zijn slechts € 325,- excl. BTW. Hierbij zijn inbegrepen een naslagwerk zodat u alles thuis of op het werk nog eens kunt nalezen. Tijdens deze dag verzorgen wij voor u het drinken (koffie, thee of limonade) en een uitgebreide lunch (warm en koud). Na afloop van deze praktijkdag ontvangt u van ons een certificaat van deelname.

Wat er onder andere tijdens deze praktijktraing Uitlijnen en Uitwegen aan bod komt:

Deze cursus staat in het teken op een auto optimaal op punt te zetten. Je gaat zélf direct van start met het uitwegen van een auto, die volgens de rijder bepaalde eigenschappen heeft die veranderd dienen te worden. Hoe pak je dat nou aan, en waar begin je? Wat doe je eerst, een nulmeting of direct aan de schokdempers gaan draaien? Glijdt de auto over de voorbanden naar buiten toe, zogenaamd onderstuur? Ga je dit probleem dan bij de vooras zoeken, of toch op de achteras? Of juist een combinatie? Dit zijn enkele cruciale zaken die aan bod komen bij het uitwegen.

Wanneer het uitwegen 100% voor elkaar is beginnen we met het uitlijnen van de auto. Je leert buiten het boekje om te denken en niet alleen vast te houden aan de fabriek instellingen van de auto. Wil de rijder juist overstuur hebben of juist onderstuur? En wanneer moet dit dan optreden, bij het insturen van de bocht, of liever juist halverwege? Moet de auto heel direct reageren op het stuur, of wil je juist meer gemoedelijkheid krijgen? Deze, en nog veel meer zaken, komen allemaal aan bod tijdens deze uitgebreide training.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers
Min 3 / Max 4

€ 325,00

excl. BTW
incl. lunch, naslagwerk en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 379 reviews.