Praktijktraining: Uitlijnen en Uitwegen

Doelgroep:
Voor iedereen (monteur, hobbyist, leerling, etc.) die meer kennis wil opdoen omtrent het uitlijnen en uitwegen van een auto. Specifieke voorkennis over uitlijnen en uitwegen is niet noodzakelijk.

Wat komt er onder andere aan bod bij de praktijkcursus Uitlijnen en Uitwegen:
Uitlijnen is het in de juiste lijn zetten van de wielen. Dit is van groot belang om een auto stabiel te laten zijn tijdens rechtuit rijden, remmen en in de bochten. Dit leggen wij u uit op onze geavanceerde Hunter 3D uitlijnbrug. Naast het uitlijnen is ook het uitwegen van u auto van groot belang om de best mogelijke prestaties uit u auto te halen. De gewichtsverdeling is namelijk belangrijk voor de druk op de wielen tijdens het nemen van een bocht of tijdens het remmen. Deze werkzaamheden voeren wij uit op professionele weegschalen.

Subaru Competitie Auto
Deze dag leert u aan de hand van een echte Subaru wedstrijdauto waar alles aan te verstellen en te veranderen is, hoe u een auto een optimale wegligging kan geven. Tevens wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden de plussen en de minnen getoond wat een verkeerde afstelling voor invloed heeft op het weggedrag van u auto.

Deze ochtend wordt afgesloten met een lunch.

Praktijktraining: Uitlijnen en Uitwegen – Basis

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 1 dagdeel van 3 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 4 / maximaal 10

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 3 lesuren.
De aangeboden training bevat geen zelfstudie.

Studiemateriaal:
Naslagwerk is inbegrepen.

Eindtoets / Certificering:
Niet van toepassing.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je in de agenda of op deze pagina de rode “direct aanmelden” knop klikken. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
één dagdeel

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

€ 150,-

Vrijgesteld van BTW

incl. lunch en certificaat

De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 529 reviews.