Praktijktraining: Sleutelen aan een klassieker

Doelgroep: Iedereen die zijn klassieke auto beter wil leren kennen en kleine problemen zelf op wil lossen.

Tijdens deze cursus duiken we in de wereld van de klassiekers. Je leert de meest voorkomende zaken praktisch aan te pakken. Er is geen voorkennis noodzakelijk, alles wordt tijdens de cursusdag duidelijk uitgelegd. Aan de hand van een klassieke auto die opgesteld staat in de werkplaats bekijken wij wat er allemaal voor onderdelen aan de auto zitten en waarvoor ze dienen en wat u er eventueel zelf aan kan doen. Vervolgens ga je zelfstandige in een praktijkopstelling werken aan diversen componenten van de auto.

Wellicht is de praktijktraining “Revisie draaiend gedeelte” ook interessant voor u. Deze praktijktraining heeft betrekking op het opbouwen, reviseren, controleren / nakijken en het afstellen van het draaiend gedeelte van de motor. Onderdelen die ook terug komen bij een klassieke auto

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Controleren, afstellen en ontluchten van de remmen.
  • Vervangen van de contactpunten van de ontsteking en vervangen van de v-snaar.
  • Het afstellen van de ontsteking.
  • Het afstellen van de kleppen.
  • Olie verversen en oliefilter vervangen.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur
1 dag

Maximaal
6 personen

€ –,–

excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 249 reviews.