Praktijktraining “Basisvaardigheden auto belettering”

In samenwerking met DDS Druma organiseren wij de praktijktraining “Basisvaardigheden auto belettering”. Auto belettering wordt veel gebruikt in de autosport, maar natuurlijk ook als reclame uiting op bedrijfswagens, bussen en vrachtwagens. Om belettering effectief en efficiënt toe te kunnen passen zijn een goede materialenkennis en praktische vaardigheid onmisbaar. Mensen die willen starten met auto belettering gaan tijdens deze cursus stap voor stap langs de belangrijkste onderwerpen van dit mooie vak.

De cursisten van deze praktijktraining worden door ervaren docenten uit de praktijk opgeleid, waarbij er bij alle cursussen een prima balans is tussen theorie en praktijk.

Deze ééndaagse auto belettering cursus is bedoeld voor diegene welke geen ervaring hebben met deze materie en nieuw willen starten in deze branche of hun huidige kennis willen uitbreiden / opfrissen.

Wat er o.a. tijdens de cursus aan bod komt:

In de basis cursus Technieken in Belettering komen onder andere de volgende onderwerpen in theorie maar ook in de praktijk aan de orde:

 • Belichting verschillende beletteringstechnieken
 • Materiaalsoorten, verschillende foliekwaliteiten en toepassingen
 • Materiaaleigenschappen
 • Soorten ondergronden waarop wordt gewerkt
 • Gereedschappen, gebruik van messen en föhn
 • Machines en apparatuur t.b.v. productie tekst en beeld
 • Reiniging en voorbehandeling ondergrond
 • Veilig werken
 • Berekenen hoeveelheid folie
 • Stappenplan / PVA
 • Uitleg voortraject productie (ontwerp en productie)
 • Montage, afwerking
 • Onderhoud en reiniging

Verder ontwikkelen of specialiseren?
Wellicht is de tweedaagse cursus “Car Wrapping” ook interessant voor u!

DDS DrumaDDS Druma BV is al sinds 1956 prominent toeleverancier van verbruiksmaterialen en apparatuur voor de sign-, print- en zeefdrukindustrie. Naast de bekende A-merken bieden wij tevens voordelige eigen merken aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij kenmerken ons door een zeer breed assortiment, scherpe prijzen en gedegen kennis van de markt en alle denkbare toepassingen.

Niet alleen in de autosport is decoratie al lang gemeengoed, ook zakelijke toepassingen en particulier gebruik groeien de laatste jaren enorm. Niet in de laatste plaats door het aantal innovatieve foliematerialen en verwerkingsmogelijkheden die jaarlijks op de markt komen. Bijblijven met uw kennis en ervaring zijn daarom enorm belangrijk voor het succesvol toepassen van belettering en wrappen. Uw klanten hebben hoge verwachtingen van hun project en wij zijn van mening dat we u als professionele gebruiker hierbij verder kunnen brengen.

Om deze reden is Druma sinds 2018 partner van TAC Academy. Met deze samenwerking hebben wij de best beschikbare kennis over materialen en toepassingen gebundeld, waarmee we u kunnen verzekeren van een waardevolle voorsprong in uw markt. En natuurlijk zijn deze workshops niet alleen leerzaam, ze zijn bovendien gezellig en maken dat u collega’s ontmoet met wie u ervaringen kan uitwisselen.

Eerstvolgende praktijktraining:
Datum: 10 februari 2020
Tijden: 09:00 – 16:00 uur

Kosten voor deelname aan de praktijktraining belettering zijn slechts € 225,- excl. BTW. In dit bedrag zijn inbegrepen de kosten van het lesmateriaal, een naslagwerk, en voorbeelden uit de praktijk. U krijgt van ons ook een set met tools (gereedschap), welke u na de cursus mag houden. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch.Prijs per persoon
€ 225,00Subtotaal
BTW
Totaal

1 dag

min: 6
max: 8

€ 225,00

excl. BTW
Inclusief uitgebreide lunch