Praktijktraining: Banden en Wielen – vervolg

Doelgroep: Iedereen die al enige ervaring heeft in de banden- en wielenbranche en over voorkennis beschikt. Wij raden aan om eerst de basiscursus te volgen.

Deze cursus is gericht op het vergroten van de kennis op het gebied van personenautobanden en -wielen. Alle specialistische informatie over banden en wielen op het technische vlak wordt behandeld.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Montage en advisering.
    Bandherkenning en profiel lezen, wielen, speed- en loadindex, speciale bandtypen, om monteren, advisering en band eigenschappen, schade- en slijtagepatronen.
  • Reparatie van personenauto banden.
    Binnen- en buitenband reparatie, Ultra High Performance, gebruik van radiaalpleisters, repareren na noodreparatie met spuitbus.
  • Balanceren en trillingen verhelpen.
  • Moderne bandentechniek in de praktijk.
    Runflat, wielen, noodsystemen, TPMS, sensoren uitlezen en inleren

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Maximaal
8 personen

€ –,–

excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 307 reviews.