Back

GMTO Praktijkdag

Op donderdag 6 februari 2020 organiseert GMTO bij TAC Academy de GMTO Praktijkdag. Sinds 1987 is GMTO actief met het ontwikkelen en geven van praktijkgerichte diagnosetrainingen. Daarbij staat centraal het klassikaal verzorgen van trainingen op locatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van volledig functionerende en gesimuleerde, door GMTO ontwikkelde, automobielsystemen.

Door zelf te doen en te ervaren is dit voor de cursist de meest effectieve onderwijsmethode om binnen een korte tijd veel praktische vaardigheden tot zich te nemen. Een groot deel van de modules wordt afgesloten met een volledige praktijkdag waarbij de cursist alle mogelijk denkbare storingen zelfstandig opspoort en, met de opgedane kennis, de juiste diagnose stelt… en daar gaat het in de praktijk toch om?

Wat er o.a. tijdens de cursus aan bod komt:

  • Je gaat een aantal diagnose praktijkopdrachten doen van diverse onderwerpen.
  • De onderwerpen zijn onder andere Hybride,Ddiesel , Passthru.
  • Het doel is om te leren systeematisch diagnose te stellen van de diverse onderwerpen.

Datum en tijden:
Datum: 6 februari 2020 (er zijn nog plaatsen beschikbaar)
Aanvang: 12:30 – 13:00 uur
Praktijkdag: 13:00 – 19:30 uur

GMTO Motortechnische OpleidingenSinds 1987 is GMTO zich actief gaan bezig houden met het ontwikkelen en geven van praktijkgerichte diagnosetrainingen. Daarbij staat centraal het klassikaal verzorgen van trainingen waarbij gebruik wordt gemaakt van volledig en functionerende en gesimuleerde simulatoren. Deze volledig en functionerende en gesimuleerde automobielsystemen zijn ontwikkeld door GMTO.

Door de groeiende behoefte van bedrijven aan gerichte informatie en gegevens over automobielelektronica, is GMTO in 1990 gestart met het op de markt brengen van een eigen en uniek informatiesysteem. Het kenmerkende hiervan is dat GMTO zelf alle voorkomende automobieltypen aan een uitgebreid, zelf ontwikkeld, meetprogramma heeft toegevoegd. Deze informatie is noodzakelijk om de juiste diagnose te kunnen stellen aan elektronische systemen, wat resulteert in een juiste reparatie.

De trainingen, opleidingen en workshops van GMTO staan in het teken van diagnose stellen en zijn praktijkgericht waardoor deze goed aansluiten bij het doel van TAC Academy. Doordat de trainingen praktijkgericht zijn kan de deelnemer de opgedane kennis gemakkelijk opnemen en deze hierdoor snel in de praktijk toepassen. De verschillende cursisten zijn afkomstig van universele autobedrijven en merkdealers maar ook liefhebbers en techneuten uit andere markten zijn van harte welkom.

U kunt zich via de website van GMTO aanmelden voor deze praktijkdag.

Link naar website GMTO: https://www.gmto.nl/new/nl/a/3690/praktijkdag/

1 dag

min: 10
max: 16

€ 230,00

excl. BTW
Inclusief uitgebreide lunch
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 849 reviews.