Praktijktraining: Pass-Thru en Digitaal Serviceboek

Doelgroep: De monteur die zich verder wil bekwamen in pass-thru systemen en daarover alles te weten wil komen.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

Moderne voertuigen zijn voorzien van diverse computers. Deze computers managen het complete voertuig en gebruiken daarvoor software. In deze software kunnen afwijkingen voorkomen die soms op een later tijdstip naar voren komen. Herkend u het probleem, u heeft een component vervangen en het probleem is niet volledig verholpen, of het probleem komt terug, het is dan goed mogelijk dat er een software update nodig is.

De fabrikant is verplicht vanaf Euro 5 (september 2009) deze updates beschikbaar te stellen. In de Euro 5 wetgeving is vastgelegd dat alle autofabrikanten fabrieksinformatie en documentatie via een website beschikbaar moeten stellen. Autofabrikanten zijn continu bezig met software aanpassingen in regeleenheden. Autofabrikanten maken het voertuig hierdoor bijvoorbeeld efficiënt, lossen problemen op die ontdekt zijn na aflevering en kunnen ze een mogelijke emissie gerelateerde mapping aanpassen. Ook is het mogelijk om door middel van PassThru nieuwe regeleenheden te programmeren en te coderen. Er kan dus meer werk in eigen beheer worden gehouden. Het autobedrijf is met de Pass Thru interface en juiste inlog bij de fabrikant prima in staat dit te gebruiken, hoe gaat dit precies in zijn werk? In de Pass Thru training van GMTO leert u het.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Datum: woensdag 23 september
Aanvang: 12.30 – 13.00 uur
Cursus: 13.00 – 19.30 uur

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Maximaal
12 personen

€ 155,00

excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 201 reviews.