Back

Praktijktraining: Motormanagement Systeem Benzine

Doelgroep: De autotechnicus die zich verder wil bekwamen op het gebied van motor management systemen benzine. Het niveau van de cursus is niveau 3.

In deze cursus worden alle sensoren en actuatoren behandeld die gebruikt worden door het benzine motormanagement. Ook worden de complete systemen behandeld, zoals Mono- en Multipoint systemen. U leert veel voorkomende storingen te verhelpen met eenvoudige meetapparatuur, zoals de multimeter en LED-tester.

Afsluitend aan deze training kunt u de BKS toets volgen: Motormanagement Benzine. Indien de toets met voldoende resultaat wordt afgesloten, ontvangt u het bij behorende BKS-certificaat.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Basisbegrippen: spanning, stroom en weerstand.
  • Principewerking sensoren & actuatoren.
  • Meten met de multimeter en LED-tester.
  • Praktische metingen verrichten met behulp van elektrische schema’s.
  • Scopebeelden worden gedemonstreerd.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
3 dagen

Maximaal
12 personen

€ 565,00

excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 623 reviews.