Praktijktraining: Datanetwerken voertuigen

Doelgroep: De monteur die zich verder wil bekwamen op het gebied van de hedendaagse moderne communicatie netwerken in een voertuig.

Inzicht krijgen hoe de communicatie plaatsvindt, hoe komt de signaalvorm tot stand, hoe wordt een veilig datatransport gewaarborgd, praktische diagnose aan voorkomende storingen in CAN-bus systemen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van seriële communicatie apparatuur en de moderne labscope.

Afsluitend aan deze training kunt u de BKS toets volgen: Datanetwerken 1 – Basis. Indien de toets met voldoende resultaat wordt afgesloten, ontvangt u het BKS-certificaat.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Opbouw, functie en diagnose van het data protocol bij verschillende netwerken systemen.
  • Werking en uitleg data netwerken.
  • Herkennen van diverse netwerken typen.
  • Basis diagnose en foutherkenning met labscope.
  • Basis diagnose met uitleesapparatuur aan de hand van foutcodes.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Maximaal
12 personen

€ 250,00

excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 421 reviews.