Back

Theoriecursus: Ondernemingsplan in 1 dag!

Doelgroep:
Iedereen die een ondernemingsplan moet schrijven. Deze dag is bedoeld om jou te helpen met het leggen van een sterke fundering voor jouw bedrijf. Omdat je begrijpt dat het zonder goede fundering erg moeilijk gaat worden.

Het is zover. Jij hebt die stap genomen en je bent voor jezelf begonnen. Maar hoe leg je nu een goede fundering voor je bedrijf? Zodat je je geld kunt verdienen met wat je graag doet en waar je goed in bent!

Startende ondernemers zijn doorgaans goed in hun vak en zijn gedreven, maar vinden het lastig om hiermee hun geld te verdienen. 70% van de starters zegt geen behoefte aan ondersteuning te hebben en 70% van de starters stopt er binnen 5 jaar mee, omdat het hen niet heeft gebracht wat ze graag hadden gewild. Met onze training “Ondernemingsplan in 1 dag!” gegeven door Oscar Bulthuis helpen wij jou met het leggen van een sterke fundering voor jou bedrijf.

Hoe zou het zijn als jij in één dag…

  • Al je vragen kunt stellen.
  • Met anderen over je ideeën en aanpak kunt sparren.
  • Een sterk fundament leg voor je bedrijf en te weten komt waar je moet beginnen en hoe je het kan aanpakken

Wat er onder andere tijdens deze training aan bod komt:

  • Introductie van het ondernemingsplan: nut en noodzaak, inclusief templates.
  • Wat voor soort vragen moet je voor jezelf beantwoorden? En waar vind je de antwoorden?
  • Hoe vertaal ik mijn idee naar een product of dienst?
  • Hoe geef ik mijn marketing en communicatie vorm?
  • Hoe bereken ik mijn kostprijs?
  • Hoe krijg ik klanten en omzet?
  • Hoe hou ik grip op mijn financiën?

Verloop van de dag:
De training “Ondernemingsplan in 1 dag!” duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze training ligt de focus op jouw vragen en gaan wij hier interactief mee om. Oscar Bulthuis leert jou hoe jij een krachtig ondernemingsplan kunt schrijven. Er is ook voldoende ruimte om te netwerken en sparren. Rond 12.00 uur is er een uitgebreide lunch voor alle deelnemers.

De Starters AcademieIn 2011 is Oscar Bulthuis voor zichzelf begonnen en in 2013 werd zijn boek ‘Ondernemen is net reizen‘ gepubliceerd. Ruim een jaar later richtte Oscar Bulthuis “De Starters Academie” op. Met De Starters Academie helpt hij ondernemers met ‘het vak’ ondernemen. Maar Oscar Bulthuis is niet altijd ondernemer geweest. Na ongeveer 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was het tijd voor hem om het roer om te gooien. Dit was een moeilijke, maar ook een hele logische stap.

Ook nu zijn er veel gedreven mensen die deze stap overwegen, maar ook twijfelen. Want wat komt er allemaal bij kijken? “Past het wel bij mij”? Waarin verschilt ondernemerschap van een baan in loondienst? Welke afwegingen gelden hierbij? Oscar Bulthuis weet als geen ander hoe fijn het is om (weer) in balans te zijn en werk te kunnen doen waar je je gewaardeerd voelt en waarin je in je element bent. Het verhoogt je plezier in je leven en vergroot je zelfvertrouwen. Maar uiteraard is het ook belangrijk dat je je er je brood mee kunt verdienen.

De keuze om ‘voor jezelf te beginnen’ is een spannende keuze. Met de training “Oriëntatie op Ondernemerschap” gaat Oscar Bulthuis jou helpen in dit proces.

Oscar Bulthuis is auteur, ondernemer en oprichter van De Starters Academie. Hij schreef eerder de bestseller Ondernemen is net reizen en is als docent Ondernemerschap verbonden aan Hogeschool Windesheim. Hij heeft inmiddels duizenden mensen geïnspireerd en geholpen met het starten van hun eigen bedrijf.

Training: Ondernemingsplan in 1 dag!

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 1 dag van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 6 / maximaal 12

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 6,5 lesuren.

Studiemateriaal:
Naslagwerk is inbegrepen.

Eindtoets / Certificering:
Niet van toepassing

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je in de agenda of op deze pagina de rode “direct aanmelden” knop klikken. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

€ 247 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 869 reviews.