Back

Theoriecursus: Theoriecursus: MegaSquirt (1)

Doelgroep:
Wanneer u meer wilt weten over de afstelling van een vrij programmeerbaar motormanagement systeem.

Met onze Theoriecursus Theoriecursus: MegaSquirt (1) leer je in één dagdeel de basis die nodig is om een systeem af te stellen. Geschikt voor iedereen die in de autosport actief is, of voor personen die zich op een andere manier bezig houden met auto’s, en die meer over de afstelling van een motormanagement systeem willen weten. Iedereen zonder enige voorkennis, maar met een minimaal aan technisch inzicht kan deze cursus volgen.

Tijdens deze cursus belichten we de werking van het MegaSquirt systeem en krijg je meer inzicht in de mogelijkheden van een programmeerbaar motormanagement systeem. MegaSquirt is een stand alone motormanagement systeem met eindeloze mogelijkheden. Tijdens deze introductiecursus gaan we vooral aan de slag met praktijkvoorbeelden wat u snel inzicht geeft over het systeem en de werking ervan.

Dit is dus géén lange saaie theoretische cursus met alleen maar moeilijke termen. De kennis die u hier opdoet is ook toepasbaar op vele andere programmeerbare systemen.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:
• Wat wordt onder tunen verstaan?
• Welke achtergrondkennis is nodig voor het succesvol tunen?
• Wat is de MegaSquirt en in welke uitvoeringen is deze verkrijgbaar?
• Vaststellen van de aanpassingen van onze (denkbeeldige) te tunen motor
• Invulling van de drie bekendste tabellen (vervroeging, AFR en VE)

Er is ook een vervolg cursus!

Heb jij de “Theoriecursus MegaSquirt (1)” of de “Theoriecursus programmeerbaar motormanagement systeem” gevolgd schrijf je dan ook in voor het vervolg op deze cursus.

Tijdens de vervolgcursus MegaSquirt (2) laten we zien hoe de signalen van het MegaSquirt-systeem in relatie tot elkaar staan en hoe we kunnen controleren of we de MegaSquirt computer via TunerStudio correct hebben ingesteld. We maken dan gebruik van de Pico 2204A oscilloscoop. Deze oscilloscoop inclusief kabels is bij de cursusprijs inbegrepen, zodat je na afloop ook zelf met de oscilloscoop aan de slag kunt.

Theoriecursus: MegaSquirt (1)

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 4 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 6 / maximaal 10

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 4 lesuren.
De aangeboden training bevat geen zelfstudie.

Studiemateriaal:
Naslagwerk is inbegrepen.

Eindtoets / Certificering:
Geen.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je in de agenda of op deze pagina de rode “direct aanmelden” knop klikken. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Dit cursusboek is ook los verkrijgbaar voor slechts €40,88 Klik hier om het boek te bestellen.
Boek: Motormanagement (-Simulatie) met de Megasquirt Computer
ISBN: 978-90-79302-12-3

Duur cursus
1 dagdeel

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

€ 150 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 589 reviews.