Praktijktraining: Uitgebreide functies bij vrij programmeerbare motor management systemen-2

Doelgroep:
De training is opvolgend aan de training “starten met vrij programmeerbare motormanagement systemen”. De training is bedoeld voor degene die een vrij programmeerbaar motormanagement systeem op zijn motor wil gaan bouwen en uitgebreidere functies wil gaan toepassen op zijn motor, meer wilt weten over de werking van een ECU en aanpassingsmappen wilt programmeren.

Tijdens deze 1-daagse praktijktraining frissen we de werking van een motormanagement systeem op, wat is de werking van uitgebreide functies en wanneer is het zinvol deze te gebruiken. Bij voorbeeld, wilt u uw motor voorzien van een Turbo, wat is er dan nodig om de diverse basis en correctie mappen aan te passen. Aan het einde van de dag bent u bekend met de verschillende uitbreidingsmogelijkheden op een vrij programmeerbaar stuurapparaat en kunt u die configureren. Alle functies worden uitgelegd aan de hand van een modern motormanagement bord waar alle functies op aanwezig zijn, daarnaast wordt inzichtelijk wat er gebeurt bij het programmeren van deze functies.

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekent.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Kort opfris van de training “starten met vrij programmeerbare motormanagement systemen”.
  • Werking en toepassing van datanetwerken, o.a. CAN, CAN-netwerk opbouwen.
  • Gasklep bediening (gaskabel of drive by wire met ETC-moduul).
  • AUX-poorten, functie, toewijzen en programmeren.
  • Toepassen Turbo, boost control en toepassen A.L.S. (Anti Lag System).
  • Breedband (liniare) lambda sensor via CAN koppelen en configureren.
  • Extern dashboard via CAN koppelen en configureren.
  • Sequentiële Injectie toepassen.
  • Gebruik maken van laag ohmige injectoren met de Peak and Hold sturing.

In de training hierop volgend (=motormanagement systemen -3) gaan we de praktische kant van de voorgaande trainingen belichten, het daadwerkelijk monteren van componenten, kabel boom bouwen en aansluiten. Ook het praktisch programmeren van de hooft mappen en correctie mappen wordt geoefend.

Tijden:
De duur van deze praktijktraining is 1 dag en duurt van 09:00 tot 16:30 uur. Tijdens deze dag verzorgen wij voor u een uitgebreide lunch. Na afloop van deze dag krijgt u bij goede voltooiing van de opdrachten een certificaat van deelname. Check de agenda voor de beschikbaarheid.

Benodigdheden
U dient zelf zorg te dragen voor een laptop. Op uw eigen laptop gaat u de software installeren en gebruiken tijdens de praktijktraining.

Praktijktraining: Uitgebreide functies bij vrij programmeerbare motormanagement systemen-2

Aanvangsniveau: U dient kennis te hebben van de vooropleiding Praktijktraining: Starten met vrij programmeerbare motormanagement systemen – 1
Niveau: beginner
Duur: 1 dag van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 4 / maximaal 6

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 6,5 lesuren.

Studiemateriaal:
Naslagwerk is inbegrepen. U dient zelf zorg te dragen voor een laptop. Op uw eigen laptop gaat u de software installeren en gebruiken tijdens de praktijktraining.

Eindtoets / Certificering:
Deze cursus wordt bij een positieve beoordeling afgesloten met een certificaat van deelname van TAC Academy.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je in de agenda of op deze pagina de rode “direct aanmelden” knop klikken. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 6 personen deelnemen.

€ 375 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 504 reviews.