Praktijktraining: Starten met vrij programmeerbare motormanagement systemen – 1

Doelgroep:
De training is bedoeld voor degene die een vrij programmeerbaar motormanagement systeem op zijn motor wil gaan bouwen, meer wilt weten over de algemene werking van een ECU en diverse basismappen wilt programmeren.

Tijdens deze 1-daagse praktijktraining doorlopen we de werking van een motormanagement systeem, een verbinding maken met de ECU en het programmeren van de diverse basis en compensatie mappen. Aan het einde van de dag bent u in staat een motor te laten draaien op een vrij programmeerbaar stuurapparaat. Alle zaken worden uitgelegd aan de hand van een modern motormanagement bord waar alle functies op aanwezig zijn en in te regelen en te programmeren zijn.

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekent.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Algehele werking van een motormanagement systeem.
  • Werking en toepassing van sensoren.
  • Werking van bobines en injectoren.
  • Inregelen van de mengselmap voor de juiste brandstof inspuiting.
  • Inregelen van ontstekingsmap voor een juiste ontsteking tijdstip.
  • Werking en programmeren van correctie mappen.
  • Basis principe en toepassing lineaire breedband lambda sensor.

Wil je graag dieper in gaan op de functies en mogelijkheden van een vrij programmeerbaar stuurapparaat, dan is het verstandig om voor een vervolg cursus te kiezen.

Benodigdheden:
U dient zelf zorg te dragen voor een laptop. Op uw eigen laptop gaat u de software installeren en gebruiken tijdens de praktijktraining.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Praktijktraining: Motormanagement systeem 1 – Basis

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 1 dag van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 4/ maximaal 6

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 6,5 lesuren.

Studiemateriaal:
Naslagwerk is inbegrepen. U dient zelf zorg te dragen voor een laptop. Op uw eigen laptop gaat u de software installeren en gebruiken tijdens de praktijktraining.

Eindtoets / Certificering:
Deze cursus wordt bij een positieve beoordeling afgesloten met een certificaat van TAC Academy.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je in de agenda of op deze pagina de rode “direct aanmelden” knop klikken. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 6 personen deelnemen.

€ 375 p.p.

Vrijgesteld van BTW
incl. lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 504 reviews.