Back

Praktijktraining: Airless deuren & kozijnen niveau 2

Doelgroep:

Hebben de standaard verfspuit technieken en producten geen geheimen meer voor jou? Ben jij een doorgewinterde professional en wil je je toch blijven door ontwikkelen? Heel goed! Tijdens deze 1-daagse praktijktraining leren we je alles over specialistisch lakken en hoe je zorgt voor de hoogst mogelijke afwerkingsgraad. Dit is dé training op het gebied van lakpuiten. Iets voor jou? Schrijf je dan snel in!

Ben jij een ervaren lakspuiter die zich wil ontwikkelen tot een pro? Dan is deze training echt iets voor jou. Je leert tijdens deze dag diverse specialistische technieken, die je daarna ook meteen in de praktijk kan toepassen. Verras je klanten met een verbluffend resultaat!

Je leert alles over het verspuiten van specialistische producten zoals tweecomponenten- en meubellakken. Welke technieken hier aan te pas komen, de benodigde accessoires en de juiste instellingen voor je spuitapparatuur. We behandelen vernieuwende technieken, zodat jij deze kunt aanbieden aan jouw klanten. Hierbij richten we ons voornamelijk op de praktijk. We leren namelijk het beste door het gewoon te doen!

In de werkplaats staat een volledig ingerichte spuitcabine met kozijnen en deuren waar je aan de slag gaat met diverse primers en lakken. Je leert namelijk het beste door het gewoon te doen!

Dit ga je leren:

 • Alles over het verwerken van specialistische lakken.
 • Welke materialen voor verschillende situaties te gebruiken.
 • Verschillende soorten ondergronden en hoe deze voor te behandelen.
 • De opbouw van verfsystemen voor het beste resultaat.
 • Het inzetten van spuitapparatuur en de afstelling hiervan.
 • Tips en tricks om ook op locatie een high-end finish te behalen.

Inclusief:

 • Het spuitmasker die je tijdens de training gebruikt.
 • Zelf gespoten stalen die je ideaal kan presenteren aan je klant.
 • Gebruik van diverse gereedschappen en tools.
 • Goodiebag.
 • Onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Uitgebreide lunch.

Let op:
De locatie van deze 1-daagse training is Schijndel.

Certificaat:
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een certificaat.

Wist je dat:
Voor deze 1-daagse praktijktraining is het van belang dat je de basistraining Airless deuren en kozijnen niveau 1 al hebt gevolgd.

Spraypainters Academy
In samenwerking met TAC Academy verzorgd Spraypainters Academy diverse praktijktrainingen op het gebied van verfspuiten.

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De interne cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW.

Praktijktraining: Airless deuren & kozijnen niveau 2

Aanvangsniveau: ervaring vereist
Niveau: ervaring vereist
Duur: 1 dag van 8 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 2 / maximaal 4
Bij minder dan twee aanmeldingen, behoudt TAC Academy zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard worden de aangemelde cursisten persoonlijk geïnformeerd. En wordt er een nieuwe datum gepland.

Studiebelasting
Cursusomvang in uren 8 lesuren / 1 les van ieder 8 uur. De aangeboden training bevat geen zelfstudie.

Studiemateriaal:
Voor deze praktijktraining is geen studiemateriaal benodigd.

Certificaat:
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een certificaat.

Informatie en aanmelding:
Om je aan te melden kun je op de rode “direct aanmelden” knop klikken. In de agenda of op deze pagina. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Deelnemers

Wij werken in kleine groepen, aan deze cursus kunnen maximaal 4 personen deelnemen.

€ 600 p.p.

Inclusief 21% BTW,
lunch en certificaat
De waardering van tacacademy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 849 reviews.