Praktijktraining: Terugwinnen Mobiele Airco

Doelgroep: Autoschade monteur niveau 3: Terugwinnen mobiele airco (f-gassen) conform de wettelijke verplichting van mobiele airco systemen < 3 kg. Speciaal voor autoschadeherstel.

Na het volgen van de training mag men werken aan een airco installatie <3kg gereguleerde stoffen of gefluoreerde broeikassen (terugwinnen, installeren en onderhouden). Voor het werken aan koelinstallaties waarbij F-gassen of gereguleerde stoffen vrij kunnen komen moet u in het bezit zijn van een wettelijk diploma. Deze moduul wordt afgesloten met een TMA Europees geldend examen aansluitend aan de training en is (momenteel) levenslang geldig.

Deze training is onderdeel van AST modulair / AST op persoonsniveau en AST bedrijfscertificering en een verplicht onderdeel van de Focwa standaard kwaliteitseisen categorie 1 en 2.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Inzicht in diverse koudemiddelen.
  • Kwaliteit en werking koudemiddel controleren.
  • Milieu voorschriften voor airco systemen.
  • Werking aircosystemen en veilig werken aan deze systemen.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Maximaal
10 personen

€ 295,00

+ € 75,00 examen
excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 379 reviews.