Praktijktraining: Lijmen en Hybride verbindingen

Doelgroep: Autoschade monteur niveau 3: Praktijk en theorie over nieuwe verbindingstechnieken, lijmen en hybride verbindingen.

Na het volgen van de training weet je welke hybride verbinding je waar moet toepassen op de juiste methode. Deze moduul wordt afgesloten met een officiële toets aansluitend aan de training.

Deze training is onderdeel van AST modulair / AST op persoonsniveau en AST bedrijfscertificering, en tevens een verplicht onderdeel van de Focwa standaard kwaliteitseisen categorie 2.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Middels het afwisselen van praktijk en theorie wordt gewerkt aan een praktijk werkstuk (voor de deelnemer) waarin de diverse verbindingen in de praktijk uitgevoerd worden.
  • De toegepaste verbindingen worden met theorie onderbouwd.
  • Lijm- en reparatievoorschriften lezen en begrijpen.
  • Krachten op verbindingen proefondervindelijk vaststellen.
  • Voorschriften fabrikanten herleiden en toepassen.
  • Lijmtechnieken.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Maximaal
6 personen

€ 380,00

+ € 75,00 examen
excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 504 reviews.