Praktijktraining: Turbo techniek

Doelgroep: Autoschade monteur niveau 3: Het veilig stellen en kunnen werken aan e-voertuigen (hoog voltage) volgens NEN 9140. Speciaal voor autoschadeherstel.

Na het volgen van de training kan men veilig juiste reparaties aan elektrische en hybride voertuigen uitvoeren. Deze moduul wordt afgesloten met een officiële toets aansluitend aan de training.

Deze training is onderdeel van AST modulair / AST op persoonsniveau en AST bedrijfscertificering, en tevens een verplicht onderdeel van de Focwa standaard kwaliteitseisen categorie 1 en 2, specialist ‘uitdeuken zonder spuiten’ (Restylen) en specialist spotrepair.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Gecombineerd hybride.
  • Parallel hybride.
  • Serie hybride.
  • Veilig werken aan hybride / e-voertuigen.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
halve dag

Maximaal
10 personen

€ 150,00-

+ € 75,00 examen
excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 529 reviews.