Praktijktraining: Diagnose voertuigen 3

Doelgroep: Autoschade monteur niveau 3: Vervolg op basis elektronica, storing zoeken, spanningsverlies traceren, inzicht in diverse netwerken en CAN-bus, sensoren en actuatoren.

Na het volgen van de training kan men elektrische voertuig systemen herkennen. Ook kan je schema’s lezen en aan de hand van deze schema’s metingen verrichten. Deze moduul wordt afgesloten met een officiële toets aansluitend aan de training.

Deze training is onderdeel van AST modulair / AST op persoonsniveau en AST bedrijfscertificering, en tevens een verplicht onderdeel van de Focwa standaard kwaliteitseisen categorie 1 en 2, specialist ‘uitdeuken zonder spuiten’ en specialist spotrepair. Verplichte vooropleiding: Diagnose voertuigen 2.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Werken met de universeel tester.
  • EOBD.
  • Parallelle, seriële, analoge en digitale signaaloverdracht.
  • Werken aan diverse voertuigsystemen.
  • Storingen traceren.
  • Vervolg elektronica in de autoschade praktijk.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
2 dagen

Maximaal
6 personen

€ 570,00

+ € 75,00 examen
excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 504 reviews.