Praktijktraining: Diagnose Tester Carrosserie

Doelgroep: Autoschade monteur niveau 3: Het gebruik van diagnoseapparatuur en het uitlezen van foutcodes. Speciaal voor autoschadeherstel.

Na het volgen van de training kan je een diagnose stellen bij elektrische systemen (basis). Deze moduul wordt afgesloten met een officiële toets aansluitend aan de training. Deze training is onderdeel van AST modulair / AST op persoonsniveau en AST bedrijfscertificering en een verplicht onderdeel van de Focwa standaard kwaliteitseisen categorie 1 en 2.

Verplichte vooropleiding: indien DV2 en DV3 via autoschadetraining.nl zijn gevolgd dan is DTC een dag, anders is dit 2 dagen.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Diagnose stellen met een systeemtester.
  • Elektronisch aanmelden / afmelden.
  • Inleren Elektronische systemen (basis).
  • Storingen en foutcodes in systemen opzoeken / resetten.
  • Werken met diverse typen systeemtesters.
  • Na het volgen van de training kan je een diagnose.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Er is nog geen datum bekend.

Wil jij je inschrijven voor deze cursus maar de precieze datum is nog niet bekend of de genoemde datums schikken niet? Vul dan onderstaande formulier in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum bekend is! Hier zijn geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast. Ook zullen wij bij voldoende aanmeldingen samen met jou en de andere deelnemers naar een geschikte datum zoeken.

Duur cursus
1 dag

Maximaal
6 personen

€ 370,00

+ € 75,00 examen
excl. BTW
De waardering van tacacademy.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 307 reviews.