Welkom in de praktijkwereld van de mobiliteit!

Meer dan 1200m² praktijkruimte voor Auto, Motor, Scooter, Bromfiets en Fiets.

Over TAC Academy

TAC Academy biedt diverse cursussen, trainingen en workshops aan die te maken hebben met voertuigen in de breedste zin des woord. Deze cursussen zijn geheel gericht op de praktijk.

Er is een speciale inpandige ruimte aanwezig van ca. 1200m². Deze ruimte is volledig ingericht voor het geven van diverse praktijkcursussen.

De werkplaats is ingericht met de modernste apparatuur met een scala van mogelijkheden. U vind er diverse praktijkopstellingen o.a. motoren, versnellingsbakken, cardans, carburateurs, schokbrekers, motorfietsen, scooters en fietsen.

Tevens is er een hypermoderne 4×4 vermogensbank en een 3d uitlijn- en uitweeg apparatuur aanwezig. De testbank is gemonteerd in een door Merford geïnstalleerde geluidscabine met geforceerde rijwindkoeling die tot 50.000m³ lucht per uur kan verplaatsen.

In kleine groepjes word je in kleine stapjes de techniek bijgebracht van diverse onderwerpen. Op deze manier ben je verzekerd van voldoende aandacht om de vaardigheden zo goed mogelijk te leren.

Ben jij al werkzaam in één van de bovengenoemde branches en wil jij je kennis bijspijkeren? Kijk dan naar ons aanbod wat voor u de mogelijkheden zijn, het aanbod wat direct beeschikbaar is voor inschrijving vindt u in onze agenda.

Wij bieden praktijkcursussen aan vanaf niveau 1 t/m 4.

Ruim cursusaanbod

Duidelijke lesstof

Voor iedereen toegankelijk (particulier, zakelijk, student)

Praktijkgerichte trainingen gericht op mobilieit

Samenwerkingsverband met KPC Groep, SVA, GMTO, Drupa en Stichting COM

Officieel erkend leerbedrijf

Scholingsniveau 1 t/m 4

Ook voor particulieren en bedrijven

Werken in kleine groepen