Praktijkcursus voertuigtechniek “Uitlijnen & Uitwegen”

Leer in één dag meer inzicht te krijgen in het weggedrag van uw auto. U krijgt meer inzicht in de werking van het onderstel en de bepalende wielstanden van een voertuig. Nadien bent u in staat om met de opgedane kennis zélf de juiste afstelling te maken.

Tijdschema:
Binnenkomst: 08.30 – 09.00 uur
Cursus: 09.00 – 17.00 uur

Uitlijnen is het in de juiste lijn zetten van de wielen. Dit is van groot belang om een auto stabiel te laten zijn tijdens rechtuit rijden, remmen en in de bochten. Dit leggen wij u uit op onze geavanceerde Hunter 3D uitlijnbrug. Naast het uitlijnen is ook het uitwegen van u auto van groot belang om de best mogelijke prestaties uit u auto te halen. De gewichtsverdeling is namelijk belangrijk voor de druk op de wielen tijdens het nemen van een bocht of tijdens het remmen. Deze werkzaamheden voeren wij uit op professionele weegschalen. Deze dag leert u aan de hand van een echte wedstrijdauto (Subaru Impreza WRC) waar alles aan te verstellen en te veranderen is, hoe u een auto een optimale wegligging kan geven. Tevens wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden de plussen en de minnen getoond wat een verkeerde afstelling voor invloed heeft op het weggedrag van u auto.

Na afloop van deze cursus ben je in staat om alle voorkomende afstelling op de juiste wijze uit te voeren en zo het meeste rendement uit uw auto te halen.

1 dag

min: 10
max: 16

€ 130,00

excl. BTW
inclusief uitgebreide lunch

Voor deze cursus zijn nog geen datums ingepland.