Praktijkcursus voertuigtechniek “Uitlijnen & Uitwegen”

Tijdens onze praktijkcursus Uitlijnen & Uitwegen leren wij u in één halve dag meer inzicht te krijgen in het weggedrag van uw auto. U krijgt meer inzicht in de werking van het onderstel en de bepalende wielstanden van een voertuig. Nadien bent u in staat om met de opgedane kennis zélf de juiste afstelling te maken.

Eerstvolgende datum:
Zaterdag 30 maart 2019 (Beschikbaar)
Tijd: 09:00 – 12:00 uur

Bij deze cursus is een lunch inbegrepen, wij serveren koffie, thee, limonade en broodjes.

Indien u geïnteresseerd bent in deze cursus dan is de Praktijktraining “Hoe bouw je een wedstrijd / competitie auto” wellicht ook iets voor u.

Wat komt er aan bod bij de praktijkcursus Uitlijnen & Uitwegen?

Uitlijnen is het in de juiste lijn zetten van de wielen. Dit is van groot belang om een auto stabiel te laten zijn tijdens rechtuit rijden, remmen en in de bochten. Dit leggen wij u uit op onze geavanceerde Hunter 3D uitlijnbrug. Naast het uitlijnen is ook het uitwegen van u auto van groot belang om de best mogelijke prestaties uit u auto te halen. De gewichtsverdeling is namelijk belangrijk voor de druk op de wielen tijdens het nemen van een bocht of tijdens het remmen. Deze werkzaamheden voeren wij uit op professionele weegschalen.

Deze dag leert u aan de hand van een echte wedstrijdauto (Subaru Impreza WRC) waar alles aan te verstellen en te veranderen is, hoe u een auto een optimale wegligging kan geven. Tevens wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden de plussen en de minnen getoond wat een verkeerde afstelling voor invloed heeft op het weggedrag van u auto.Prijs per persoon (incl. BTW)
€ 96,20Totaal

  • Als cursist van de TAC Academy ontvangt u gratis 2 maanden Start ’84 autosportmagazine t.w.v. € 15,90 bij het inschrijven van een cursus. U ontvangt dan dit enige Nederlandse autosportmagazine vanaf de komende editie 2 maanden gratis in uw brievenbus. Indien u kiest voor Start ’84 gaat u akkoord dat TAC Academy eenmalig uw gegevens aan Start ’84 verstrek voor verzending en vervolgaanbieding. Deze actie is alleen geldig voor Nederlandse adressen.

Halve dag

min: 10
max: 12

€ 79,50

excl. BTW
incl. koffie/thee, fris en broodjes