Praktijkcursus voertuigtechniek “Uitlijnen & Uitwegen”

Tijdens onze praktijkcursus Uitlijnen & Uitwegen leren wij u in één dagdeel meer inzicht te krijgen in het weggedrag van uw auto. U krijgt meer inzicht in de werking van het onderstel en de bepalende wielstanden van een voertuig. Nadien bent u in staat om met de opgedane kennis zélf de juiste afstelling te maken.

Vanaf 2 november introduceren wij de nieuwe opzet van deze cursus.

  • Minder cursisten, dus meer persoonlijke aandacht.
  • Meer ruimte voor het stellen van vragen.
  • Nieuwe onderwerpen.
  • Meer praktijkruimte.

Eerstvolgende beschikbare datum:
Datum: 21 maart 2020 (Beschikbaar)
Tijden: 09:00 – 12:00 uur

Wat komt er aan bod bij de praktijkcursus Uitlijnen & Uitwegen?

Uitlijnen is het in de juiste lijn zetten van de wielen. Dit is van groot belang om een auto stabiel te laten zijn tijdens rechtuit rijden, remmen en in de bochten. Dit leggen wij u uit op onze geavanceerde Hunter 3D uitlijnbrug. Naast het uitlijnen is ook het uitwegen van u auto van groot belang om de best mogelijke prestaties uit u auto te halen. De gewichtsverdeling is namelijk belangrijk voor de druk op de wielen tijdens het nemen van een bocht of tijdens het remmen. Deze werkzaamheden voeren wij uit op professionele weegschalen.

Subaru Impreza WRC
Deze dag leert u aan de hand van een echte wedstrijdauto (Subaru Impreza WRC) waar alles aan te verstellen en te veranderen is, hoe u een auto een optimale wegligging kan geven. Tevens wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden de plussen en de minnen getoond wat een verkeerde afstelling voor invloed heeft op het weggedrag van u auto.

Bedrijven uit België zijn vrijgesteld van BTW. Indien u als buitenlands bedrijf wilt deelnemen kunt u een email sturen aan: info@tacacademy.nl. Particulieren en Nederlandse bedrijven kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.Prijs per persoon
€ 125,00Subtotaal
BTW
Totaal

1 dagdeel

min: 6
max: 8

€ 125,-

excl. BTW
incl. koffie/thee, fris en broodjes